Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu

Od: filmik odpovědí: 6 změna:
Hledám název filmu. Myslím, že to byla detektivka a černobílá. V jedné scéně sedí v restauraci muž se ženou a říká ji zhruba toto: Jen se nežynýrujte, já jen jako inteligent vypadám.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem viděl starší film, kde pán říka servírce: Dobré ráno slečno, jednu kávu prosím ! Možná je to ten, co hledáte, ale název si už také nepamatuji. Hledejte dál !

hodnocení

0x
Sice to není detektivka.
Ale ta prupovidka mi připadá známá.
Nebude to z filmu Světáci?
csfd.cz/...
ben®
juraja - mám dojem, že tam šlo o to, aby se pan Sovák odhodlal dotknout se paní Janžurové. Ta použila ono slovo, aby se jí klidně dotkl/aby se nežinýroval. Jinak mám dojem, že tazatele zklamala paměť a spojil dvě samostatné hlášky do jedné (protože paměť je potvora ).
Bene tak je to možné.

hujerml
hodnocení

0x

A fakt říká nežynýrujte s tvrdým y?Po ž jsem nyslel, že je vždy i.

Tvrdé: Hy, chy, ky, ry, dy, ty, ny.

Měkké: Ži, ši, či, ři, ci, ji, di, ti ni.

Obojetné: Be, fe, le, me, pe, se, ve, ze.

A je úplně jedno, jak se TO ŘÍKÁ. Protože, tam hrubku při řeči nepoznáte. Horší to je ale napsané, to už chce fištrón. :-D Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]