Chodím na masáže k paní, co říká, že je fyzioterapeutka. Platím ji hotově, účtenku mi dává. V novém zaměstnání poskytují možnost úhrady masáží z fksp. Podmínkou je, že masér musí být zaregistrován v registru poskytovatelů zdravotních služeb. Mojí masérku jsem v rejstříku živnostníků nenašla. Ptala jsem se jí na to a ona, jak dříve byla milá a vstřícná,na mě spustila, ať si najdu někoho jiného na masírování. Vrtá mi hlavou, proč není vedená jako podnikatelka a jestli je vůbec fyzioterapeutka a proč byla na mě nepříjemná.
To je takový folklor masérů, že ze sebe dělají víc než jsou. Někdy je dotyčný natolik oprásklý, že ač obyčejný masér, tak se vydává za fyzioterapeuta. K tomu ale člověk potřebuje vysokoškolské vzdělání. Musíte si najít jiného maséra, který splní podmínky pro příspěvek od zaměstnavatele. Vrtá mi hlavou, proč není vedená jako podnikatelka a jestli je vůbec fyzioterapeutka... Pokud vás kasíruje a činnost dělá pravidelně, musí mít živnost. Pokud ji nemá, podniká načerno. Fyzioterapeutka nejspíš není a tímhle podvodem si zadělává na velký problém.
A já budu taky nepříjemný, to si neumíte najít, jakou má vlastně živnost? Na té účtence máte přece i její ičo takže to je otázka 3 sekund! A to jste neuvedla jakou máš živnost, že by služby osobní povahy? )Asi jste začalo špatně měli jste začít: zaměstnavatel mi proplácí masérské služby Umma séru, kteří jsou registrovaní tady a tady...Jestliže jste na ní začala proč nejste registrované tady a tady, no tak asi byla naštvaná, že jste jí někde lustrovala, měla jste se jí normálně zeptat a ne někde zjišťovat...Kdo je fyzioterapeutV současnosti lze odbornou způsobilost získat pouze po absolvování vysokoškolského studia, a to buď v bakalářském nebo magisterském studiu s možností postgraduálního vzdělávání. V praxi tedy vedle sebe působí fyzioterapeuti se středoškolským, vyšším odborným i vysokoškolským vzděláním.
stofi
Na účtence je razítko se jménem, adresou a masérské služby, nic víc. Zeptala jsem se jí, jestli je v registru poskytovatelů zdravotních služeb, že by mi ty masáže platil zaměstnavatel. Že jsem její živnost hledala na ares, jsem jí neřekla. Navíc na tom není nic špatně, když jsou tyto informace veřejně přístupné. To jen aby bylo jasno.
Prostě paní masérka dělá tuhle práci načerno. Neplatí daně. Nikdo tedy nemůže vědět, jaké má vzdělání. Je možné, že má kurz a svou práci dělá dobře. Ví, kam sáhnou a jak rozmasírovat některý z problematických svalů. Proč ne, když jste spokojená?! Jen se nenechávejte "napravovat". zůstaňte pouze u masáží!
mathew
Nechápu proč osočujete rádce uu z toho, že je na tazatelku zlý a pak tady obviníte někoho koho jste v životě neviděla z toho, že neplatí daně a dělá svou práci na černo.
asd1
Jasně, není v rejstříku tak je vše legalni,masíruje totiž jednorázove takze zadny ico nepotrebuje Vzdělání je otázka, může být fyzio a nemusí. Pokud je, tak má doklad o vzdělání a nema problém zákazníkovi ho ukázat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.