Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit tyto sklenice?

Od: ka odpovědí: 5 změna:
Zdravim, podarilo se nam rozbit dve babicviny oblibene sklenice a chteli bychom ji kouoit stejne nebo aspon podobne. Nevite kde sehnat? Vygooglit se mi je nedari. Maji obsah 400ml. Dekuji.
Kde koupit tyto sklenice?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste tady lens.google.com/... možná si něco vyberete.

ml1
hodnocení

0x

Podobné zboží měl banquet (skleničky s kytičkama). A podle mě jakákoliv prodejna kuchyňských nebo i domácích potřeb. Ale na internetu jsem to nikdy nehledal. Jen nevím jak s těmi 400 ml, tyhle skleničky mají většinou 200 ml. Bez vzoru jsou v takových skleničkách jogurty (ale to je zase 200 ml), ale to už se dostáváme do kategorie alá "hořčicový servis" a to asi neni cílem.

fram
hodnocení

0x

Možná se projít po blešáku, dostávají se tam různé pozústalosti. blesitrhy.cz/...

hodnocení

0x

Také si můžete koupit čisté / hladké skleničky a nechat vypískovat vzor. U nás ve městě máme 3 takové provozovny a o pár kilometrů dál sklárny.

liska5
hodnocení

0x

V bazarech se podívejte. Stejné sotva, ale podobné by se mohly sehnat. Pak bych brala celou sadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]