Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
tak asi logicky mám nějaký ten problém. Jedná se o rozdílný názor na nevěru, hned vysvětlím.
Já za nevěru (myslete si co chcete, souhlaste- nesouhlaste, každý má na nevěru jiný názor) považuji i osahávání, líbání s jiným, svlékání před jiným, flirtování, svádění, nudistické akce, nepřiměřené předvádění.
A přítelkyně má k nevěře jiný postoj, pro ni dalo by se říci téměř vše z uvedeného nevěra není.
Nemám ji to za zlé, každý pojem nevěra chápeme jinak, ovšem je snad logické, že prostě budu... ani nevím jaké slovo bych měl použít...
Pro mě je nevěrná, ale přitom ona se za nevěrnou nemá, to samé bych mohl dělat já (ale nebudu, pocit, že jsem nevěrný bych nesnesl)...
Ono prostě ji říct např. "pusinkování s jiným je pro mě nevěra" je jedna věc, ale když vím, že pro ni to nevěra není, tak jsme v začarovaném kruhu... Už nevím co mám dělat...
Děkuji za jakoukoliv pomoc.
PS: Skutečně ji miluji a jsme spolu již 1,5 roku.
Jen jedna otázka - myslíte, že Vás Vaše přítelkyně miluje? Nevím kolik je Vám roků, ale připadá mi to, že jste ještě oba hodně mladí.... Vaše přítelkyně se chce bavit, flirtovat s kdekým, líbat se s jinýma...prostě zatím nedospěla a nenašla tu svojí velkou lásku...
. Vám akorát ubližuje. Stojí Vám takový vztah za to?!
To se o ni chcete dělit s jinýma? Hm, tak to jste tedy borec
. Já být Vámi, tak jí to v žádném případě netrpím...
.
Já si prostě myslím, že se k sobě nehodíte. Vaše představy o chování ve společnosti jsou tak odlišné, že to pravděpodobně nedopadne dobře. Dřív nebo později to jeden z Vás dvou, přes všechnu toleranci co v sobě zatím máte, nevydrží a začne vyčítat. Vy jí její "volnomyšlenkářství", nebo ona Vám "žárlivost". Přeberte si to jak chcete. Stejně si to uděláte oba po svém..
Když sem byl s nějakou babou tak mě nikdy ani nenapadlo se s jinou líbat nebo ji ošahávat!.!.!
Asi to záleží na povaze a vnímání člověka!.!.!
Podle mě jste kapánek paranoidní. Nudismus a nevěra? Pokud potkám kamaráda a ten mě obejme a políbí, poplácá po zadku -co je na tom a můžu být zrovna vedle manžela. A co jsme jezdili s přáteli na dovolené tak jsme se všichni klidně převlékali jeden před druhým, nuda pláže upřednostním i ve svém věku. Záleží na okolnostech ale jako nevěru bych to já neviděla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.