Nejste přihlášen/a.
Kdo prodělal infarkt, jaké jste měli pocity?
Prý srdce nijak nebolí - Říkala sestra...
Mimo rentgenu a CT, jsou nějaké diagnostické metody?
Měla jsem infarkt a to dokonce na Kypru. Strašný tlak a bolest na hrudi, studený pot, strach o život. Někomu bolest vystřeluje do čelisti, nebo levé ruky. Sestra neměla pravdu. Z odběru krve a EKG zjistí všechno.
14. červen 1974. Taťka, který celý život nestonal, nebyl tlustý, nepil, kouřil, ale ne mnoho - Partyzánky. Kolem 11. hodiny dopoledne mu začalo být špatně. Byl velice bledý, potil se, těžce dýchal a stěžoval si na tíži na prsou, později dokonce bolest. Matka byla v práci, já měla právě den po matuře a vyřazovala jsem si učebnice. Když si taťka stěžoval a šel si dobrovolně lehnout, což nikdy nedělal, začala jsem se bát a běžela k sousedům telefonovat. Prý přijedou. RZS ještě nebyla, z města vzdáleného 8 km přijela obyčejná sanitka, bez doktora. Přijela až za 1,5 hodiny po mém telefonátu. Proč? Nevím. Taťku naložili a vezli do nemocnice. Kdo zná pardubickou nemocnici, ví, že těsně před ní je dlouhý nadjezd přes hlavní trať. Až tam táta vydržel. A na tom mostě to prohrál. Bylo mu 49 let.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.