Muj kluk studuje obchodni akademii a ja medicinu, takze se ve skole nevydame. Pritel je starsi a ja sem ho vzala z litosti a pak sem se do nej zamilovala. Byl vzdycky tak tichy, ale kdyz sem ho poznala zacala sem citit chemiii, a to i pres to ze mi projevoval sympatie jeden hodny kamarad, na kteryho pritel zuril. Zacala sem v tom smutku zapisovat kdy me bije a asi mu budu odpirat ... ale ja nevim jestli mam na lasku bez intimnosti
Taky znám VŠ, co jim čeština nic neříká. Když jsem psal o "nevýdaném stylu", myslel jsem dotaz jako takový.
Jsou tam pravopisné chyby, věci nelogické a věci velmi málo pravděpodobné. S tou chemií to považuji za totální blbost (krom uvedené pravopisné chyby), ale třeba to tak někdo má, já rozhodně ne. Za mě chemie buď je nebo není. Můžu ji přestat cítit, ale že bych ji začal cítit poté, co jsem se někoho ujal, to fakt ne... Chemie je to první...
Mně se vždycky líbí tyhle dotazy "já jsem nevinná a přítel mně bije... já za nic nemůžu".
Když za nic nemůžete a bije vás, tak od něj odejděte. Když mu budete odpírat bude to hledat jinde. Nevyřešíte nic, doporučuji zamyslet se sama nad sebou.
Dobrý den, zapisujete si, kdy Vás přítel bije (takže opakovaně), asi mu budete odpírat (sex), ale ještě nevíte, jestli vydržíte chtíč. Kopněte "přítele" do rozkroku, potom si ho otočte a vykopněte ho ze svého života. Zdravím!
Kláro, co Vás to napadá, přijmout roli oběti? Máte všech 5 pohromadě? Tak se ho okamžitě zbavte. Asi mu budu odpírat... no to je tedy slovo do pranice Vy mu odepřete a on Vám namlátí nebo Vás rovnou znásilní. Máte to zapotřebí? Jestli Vy studujete medicínu, tak já jsem papež. A co nejrychleji se odmilujte, protože jste se vydala cestou do pekla. Bože, láska bez intimností... a ptala jste se toho Vašeho miláčka, jestli na to má on? To by mě fakt zajímalo.
blazkovaludmila
Vzhledem k tomu že znásilnění je trestný čin, by musel být dost padlý na hlavu aby kvůli tomu riskoval kriminál (tím spíše pokud studuje vysokou školu). Spíš je mnohem pravděpodobnější, že si najde novou známost.
Normálně jsem jedním z těch, kteří odpovídají i na otázky, které ostatní vyhodnocují jako fake. Ale tady opravdu nemohu uvěřit, že toto napsala žena, která se dostala na VŠ. Takhle nepíše nikdo koho znám a to včetně lidí, kteří mají "pouze" maturitu. Celý text skutečně vypadá, že ho napsal někdo, kdo má sotva učňák a i přes ženský rod a přezdívku to byl dost možná muž. Obsah sdělení je též nesmyslný. Znám pár žen, které muž bil a určitě by nepsaly, že mu budou za to odpírat sex, to je totiž to poslední na co taková žena v takové situaci myslí.
Je to v novinkách.cz, víc jak 20 procent čechů praktikuje lehké SM, tedy svazování nebo znehybnování jiným způsobem plácání atd...takže je to ok, vy dva jste ve statistice
Sice tady kazdy narazi na gramatiku, ale na logiku nikdo: jak muze starsi pritel studovat obchodni akademii, tedy stredni skolu, kdyz ona ma studovat medicinu, tedy vysokou skolu? Ledaze by si ji pletla se stredni skolou zdravotni anebo pritel studoval vecerni skolu a ne denni studium?
S/M je asi normalni, vetsina techto mladych holek (telat) preferuje starsiho badboye nez stejne stareho "hodneho" Lojzu.
No ono to tak úplně nelogické být nemusí. Moje dcera se rozhodla v 35 letech vystudovat druhou střední školu. Proč by tedy přítel tazatelky nemohl studovat obchodní akademii třeba i s doktorským titulem?
Diky za odpovedi, pritele ted chvilku neuvidim protoze prej musi jit na nejakou dulezitou brigadu. Rozbrecela sem se co jsem ho naposled videla ale nevim co ted. Mam mu pripravit prekvapeni, az se vrati? Nechci ho ztratit, je docela citlivy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.