Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabezpečení proti krádeži

Od: mina odpovědí: 15 změna:

Dá se nějak zabezpečit kabát nebo bunda proti ukradení? V práci máme jen společné věšáky, větší firma takže stovky lidí, teď navíc spousta nových brigádníků. Loni jsem měla starou tak sem to tak neřešila, ale budu mít novou a stojí teď docela dost tak se bojím. Airtag nebo něco podobného nemám, a asi se toho dá lehce zbavit tak abych nepřišla i o něj, šlo by zamknout k věšáku nějakým zámkem s lankem, ale to mi přijde strašně divné. Nějaký jiný nápad?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nevím, zda to pořád platí, ale pokud uložíte ošacení na místo k tomu určené, ručí za to daná firma, společnost, apod. Řeší to přes pojišťovnu...podobně, jak děti při školní docházce.

mina
hodnocení

Aha tak to zkusím zjistit. Myslím že jsem viděla upozornění že věšáky jsou k dispozici na vlastní riziko ale třeba se pletu.

Tym vyhlasenim sa firma nemoze zbavit zakonnej povinnosti.

Věšáky můžou být na vlastní riziko, pak se ale nejedná o místo určené k bezpečnému odkládání oděvů zaměstnanců. V takovém případě se musíte dotázat, kde takové místo je, zaměstnavatel je povinen ho zajistit. Skříňka, kam se oblečení nevejde, takovým místem být nemůže.

km

potvrzuji všechny předřečníky

hodnocení

3x
Mějte schovanou účtenku, kabát si můžete každý den na věšáku mobilem fotit.
Můžete provléct rukávy třeba zámek na kolo, ale to mi tedy už přijde hodně ujeté.
doplněno 09.12.24 11:28: Taky klasicky, jako ve škole,se dá oblečení zevnitř podepsat. Ne na odstřihnutelnou cedulku.

Přesně tak, uschovat účtenku od kabátu a kabát si vyfotit. Až bude muset zaměstnavatel vysolit pár tisíc za ztracenou věc, tak možná začne věc řešit lépe.

hodnocení

2x

Za veci ulozene na mieste k tomu urcenom, co je u vas satna, ruci zamestnavatel, o dktoreho mozete ziadat aj nahradu skody.

Samozrejme nie za bundu zdobenu zlatom a diamantami, ale za bezne oblecenie.

hodnocení

0x
Proboha..co je to za firmu,když nemá ani skříňky v nějaké šatně? Pochopitelně uzamykatelné..*alene*
mina
hodnocení

Skříňky se zámkem máme ale zimní bunda nebo kabát se tam nevejde.

mina...Promiňte, ale změňte zaměstnavatele..Anebo choďte do práce "v hadrech,na kterých nesejde"..

hodnocení

0x
Proč si kupovat takovou bundu která si říká vem si mě. Kup te si takovou bundu o kterou se nebudete bát.

Jako myslíte oblékat se podle toho, jaký zrovna mají bordel ve firmě? :-D

No je to blbý, chlap by si do takového prostředí nejspíš vzal něco na dotahání, čeho mu nebude líto, ženská to má horší, chce i cestou do Kolbenky vypadat pěkně.
Já jí chápu,že chce vypadat pěkně a nemuset se za sebe stydět.Ale když se tam krade a není kam ty lepší svršky schovat,tak je lepší chodit v "hadrech"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]