Nejste přihlášen/a.
Dá se nějak zabezpečit kabát nebo bunda proti ukradení? V práci máme jen společné věšáky, větší firma takže stovky lidí, teď navíc spousta nových brigádníků. Loni jsem měla starou tak sem to tak neřešila, ale budu mít novou a stojí teď docela dost tak se bojím. Airtag nebo něco podobného nemám, a asi se toho dá lehce zbavit tak abych nepřišla i o něj, šlo by zamknout k věšáku nějakým zámkem s lankem, ale to mi přijde strašně divné. Nějaký jiný nápad?
Nevím, zda to pořád platí, ale pokud uložíte ošacení na místo k tomu určené, ručí za to daná firma, společnost, apod. Řeší to přes pojišťovnu...podobně, jak děti při školní docházce.
Aha tak to zkusím zjistit. Myslím že jsem viděla upozornění že věšáky jsou k dispozici na vlastní riziko ale třeba se pletu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.