Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vím, že je to nyní těžké, ale pomůže jen čas. Přebolí to, najdete si jinou známost a třeba to tentokrát výjde lépe. K životu patří, bohužel, i bolestivé rozchody. Zkuste se neuzavírat do sebe, mějte koníčky a přátele, abyste přišla na jiné myšlenky. I když tomu nyní nevěříte, čas opravdu bolest zmírní a zase bude život veselejší.
Rozumím Vám.Také jsem si to prožil.Téměř 7 let vztahu.Více či méně intenzivního.Ke konci se to již začalo kazit,až se to zlomilo a musel jsem to ukončit.Protože přítelkyně nechtěla ustoupit a dala mi pomyslný núž na krk.Cítil jsme strašnou úlevu...nicméně po určité chvíli mi prostě chybělo to hezký.Ale vždy jsem si vzpomněl,proč jsem se musel rozejít a důvody proč to nešlo a nemohlo jít dál a proč se to muselo takhle stát.
Víte,já věřím na osud a co se má stát stane se.A každá osoba ve Vašem životě je z určitého důvodu.Má Vám ten vztah něco dát,něco ukázat a naučit Vás,jak máte žít dál a líp.A co již nedělat třeba.
Dnes po roce a kousek má moje bývalá nového přítele. přiznám se,že ji sleduji na sociálních sítích a prostě mám takovou povahu a zajímá mě to.Ale nemělo by se to,právě kvůli zapomnění.Ale již mě to nebolí.Spíše lituji toho nového,až ho bude ona manipulovat a narcisticky nejdříve adorovat,zahrnovat nesmírnou láskou a obdivem a poté naopak ničit,vysávat a citově vydírat.
To je život.Držím Vám palce ať vše přebolí.
Chápu vaši bolest. Cítil jsem to samé a běžné rady mi vůbec nepomáhaly. Na kamarády nebyla nálada, na koníčky také ne. Celé dny jsem jenom trpěl. Ve skutečnosti pomohl jen pláč, čas a uvědomění, že je třeba jít dál. Vědět a uvědomit si, to jsou dvě rozdílné věci. Těžko se mi s tím vyrovnávalo a musím přiznat, že jsem vytloukl klín klínem (našel si za pár měsíců jinou partnerku (narcistka)), která mě dorazila. Trvalo to asi půl roku, než jsem se z toho vyškrabal. Doporučuji neudělat stejnou blbost. Ve vašem srdci je celý džbán smutku a dá se pouze vyplakat. Pak bude lépe. Nechejte tomu volný průběh, stále si opakujte, jak se k vám ošklivě zachoval (ať si ho v srdci bloknete) a slibuji, že až vypláčete ten džbán, bude po všem a budete moci jít dál, už žádný smutek. Nový začátek.
-
PS: Také věřím na to, že každý člověk, který nám nechá v našem životě nějaký otisk sebe (ať už pozitivní, či negativní), byl nějak důležitý a měl nás tím někam posunout. Zpětně si totiž plně uvědomuji, že kdybych nepoznal to špatné, nevěděl bych, co je skutečně důležité a hnal se v životě za nesmysly. Čeká vás nová láska, lepší, taková, kterou si po tom všem zasloužíte.
Janičko, zbytečně se ponižujete, zbytečně se doprošujete, přičemž ten člověk za to nestojí. Že si připadáte jako nicka? Ne, vy ze sebe nicku děláte. Žel, vy nejste dospělá, vy jste stále děcko, které někoho potřebuje, protože sama si nedokážete s ničím poradit. S takovýmhle kňouráním nakonec skončíte na psychárně a pokud se sama neseberete, skončíte doživotně v depresích. Znám takové lidi kolem sebe! Vaše okolí je plné slušných a hezkých chlapů, kteří by si vašeho přátelství vážili. Takový se nedá najít, takový se musí potkat. Zkuste vyhledat psychologa, rozebere tu situaci s vámi a pomůže vám. Ozvěte se, zkontoktuji vás s někým takovým. Přeji vám ne smutné, ale radostné dny!
Vy jste se rozešli, mně odešel navždy. A mohu dělat cokoli a nic se nezmění. Teď před Vánoci je to o to smutnější.
Něco zlého pro něco dobrého. Kdyby od Vás odešel, byli jste manželé a měli spolu děti, bylo by to daleko horší. Asi za mnoho nestál a k rozchodu by třeba stejně časem došlo.
Měla byste získat sebevědomí. Koupit si na sebe něco pěkného, často se usmívat, jít se s kamarádkami pobavit, zatancovat...do kina, do divadla, za turistikou. Pokud ho potkáte, rozhodně se netvářit jako zhrzená opuštěná chudinka. Pěkně se usmát, pozdravit ho, aby měl čas si Vás prohlédnout a třeba i zalitovat, o co přišel. A aby viděl, že vůbec nelitujete. Tím ho potrestáte.
Nepíšete, kolik je Vám let, ale určitě partnera njdete. Netlačte ale na pilu. Jednou to přijde a nemusí to být zrovna tento týden.
Hezký adventní čas. A na toho kujóna přestaňte myslet. Proč smutnit pro někoho, kdo za to nestojí. No tak! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.