Nejste přihlášen/a.
Záleží na tom, jak to vidí ta holka.
Kouknul jsem na recenzi a přijde mi to jako dost dětský film, ale proti gustu ...
Já na anime začal koukat když se k nám po revoluci dostalo (to jsem už měl VŠ hotovou) a koukám na něj dodnes. I s manželkou a (občas) se synem (taky už má VŠ). Ale koukáme asi na trochu jiná anime, mnohá vůbec nejsou vhodná pro (malé, nebo i větší) děti (a většinou v tom nějaká nahota roli vůbec nehraje, často ani násilí, ale často jsou ta témata pro ty děti nezajímavá a/nebo nepochopitelná).
Jestli vám je třicet, tak tu pro vás je anime odjakživa a je-li ta holka stejně stará, nebo mladší, tak pro ni taky. Zatímco pro generaci vašich rodičů a generace starší to je něco, co se sem dostalo v době, kdy už měli jasně ustanovano, co je "hodnotná kultura" a co jsou "buržoazní nesmysly" a že když je to kreslené, tak je to jen pro děti, které ještě neumí pořádně číst (čest vyjímkám). (Anime, stejně jako třeba film, je prostě médium. Nelze říct, že když je to film, tak je to jen pro děti, co neumí číst. Jistě, jsou i takové filmy, ale většina z nich je pro zcela jiné cílovky. To samé platí i pro třeba tištěné knihy, mangu, divadlo, ...)
Není. Ve třiceti má normální chlap doma na starosti minimálně jednoho školáka a netahá puberťačky do kina.
Tazatel nezmiňuje věk "holky".
Co tak pozoruju, tak označení "holka" pro vrstvevnice používají v současné době i důchodkyně.
A v současnosti, kdy se rozvádí pomalu každé druhé manželství, není nijak vzácný případ, kdy se třicátník nebo třicátnice chce s někým seznámit.
(Nemluvě o tom, že právě ten citovaný film je vhodný i pro školáky a školačky, takže klidně mohou jít do toho kina i každý se svými dětmi (což bych sice na rande moc nedoporučoval, ale pro vážnější seznámení to taky dává smysl))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.