Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Na výběr z bankomatu mám Visa kartu.Při výběrech kartou z výpisu internetového bankovnictví se mi mění variabilní symboly čísla. Muže jít o neprávněné výběry že mi někdo provádí nebo mi někdo kartu spároval atd? Děkuji.
Asi byste měl napsat o jakou banku se jedná...někdo by se u stejné banky mohl podívat, jak to má on u sebe?
U mBank u výběru (Mastercard) žádný VS u výběru kartou z bankomatu není..
Ale u KB(Visa) je u výběru z bankomatu v IB, ale musím dát zobrazit podrobné informace, opravdu ještě kromě částečně vytečkovaného čísla karty, místa a data výběru, uvedený 7místný VS, ale tento variabilní symbol mám pokaždé stejný, vždy úplně stejná čísla.
Jinak tu samozřejmě už vše bylo řečeno, měl byste přece vědět, kolik Kč a kdy a kde jste vybral?
V případě nejasností byste se měl obrátit na svou banku.
@lubos budete muset počkat, jestli to někdo, kdo má také účet u spořky a dělal výběry, zkontroluje u sebe a napíše Vám, jak to má on. Já bohužel účet u CS nemám.
Já totiž původně ani netušila, že tam nějaký VS vůbec je? Až když jsem ve svém bankovnictví rozklikla 3 poslední výběry, všechny z bankomatů KB, ale z různých míst a uviděla úplně stejné variabilní symboly.
Jinak se obraťte na banku, ta Vám to určitě vysvětlí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.