Byl jste někdo náhodou na vánočních trzích v Polsku ve Wroclavi a mohl mne říci nějaké recenze a osobní pocity jak se mu tam líbilo nebo co by též mohl vytknout negativně?
V uplynulých letech jsem navštívil vánoční trhy v sedmi městech. Dvě v Česku, dvě v Polsku, dvě v Rakousku a jedno v Německu. Wroclaw hodnotím jako nejlepší.
Jarmark Bożonarodzeniowy ve Wroclawi je úplně úžasný! Já tedy mám ráda všechny tyhle adventní trhy, i v Německu nebo Rakousku. Ale ve Wroclawi je opravdu moc pěkný. Mají krásný, ohromný strom Také je tam velmi bohatý program, různá představení, koncerty, muzikály a tak. Jsou tam i krásné fotodomky, každý je jinak vánočně vyzdoben a dají se tam pořídit opravdu krásné fotky. Krásný pohled na trh a okolí je z vyhlídkové terasy na věži. Ta je snad přístupná jen o adventních trzích. Něco na zob nebo plnohodnotné jídlo tam najdete všude, klasické vánoční polské, německé a různé evropské mlsečky.Parkování je nejlepší někde mimo a na samotné trhy dojet MHD. Mají tam P+R parkoviště,které je zdarma na 24 hodin. Pití stojí letos 17-20 pln. Je jedno jestli to je svařák klasický, ovocný nebo třeba pivo. Jinak tedy je to jarmark větší, takže více lidí je samozřejmostí. Když chci klid,tak si zajedu do německé Pirny. Ale je to zase malinké, poklidné.. záleží na tom, co hledáte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.