Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Při zjištování apnoe mi byl na 2.dny zapujčený přístroj a bylo mi zjištěno malé okysličení organizmu.Po dalším zjištění ve spánkové laboratoři kde jsem byl 3.dny a dalších změřeních budu používat doma přistroj se zvlhčením vzduchu před spaním.Chci se zeptat malé okysličení jaký má zdravotní vliv na organizmus muže mít vliv i na sexualní funkce atd? Děkuji.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
0x
0x
Nejčastěji se uvádí, že apnoe má vliv na zdraví srdce, tam je vliv jasný a prokázaný. Dále je to celkové vyčerpání organismu z důvodu nekvalitnïho spánku, které se může negativně projevit na imunitě i na všem, co máte oslabené.
Také se údajně může použití přístroje pozitivně projevit na zdraví manželky, pokud ji budilo vaše chrápání.
Také se údajně může použití přístroje pozitivně projevit na zdraví manželky, pokud ji budilo vaše chrápání.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]