Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sen o bývalé spolužačce

Od: rotrdamm odpovědí: 15 změna:
Ahoj, už 2 noci po sobě se mi zdál sen, kdy jsem byl ve vztahu se spolužačkou, kterou jsem neviděl třeba 4-5 let a nejsem s ni ani v kontaktu. Ani, když jsem s ní chodil do třídy, tak jsme si nebyli nějak blízcí, jen jsme asi oba věděli, že nás to k sobě táhne (dozvěděl jsem se to od její kamarádky). Po tom, co se mi to ted zdálo podruhé, jsem dostal chuť ji napsat a třeba se jen informovat, jak se má atd. Jen podotýkám, ze by to bylo vlastně poprvé, co bychom si napsali . Stalo se mi to poprvé v životě, ze by se mi zdálo něco takového a probudila se ve mě taková touha vedet, co s ni je.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

2x
Já si myslím, že by byla asi dost překvapená a udivená, že ji píšete, ale byla by jinak asi ráda, ze jste si vzpomenul. Určitě na to nezapomněla, že jste měli k sobě blízko, jsou to takové hezké dívčí školní vzpomínky, na které se nezapomíná. Byli jste spolužáci, můžete se s ní přece zkontaktovat jako kamarád.

halamus
hodnocení

1x

Popřejte jí k Vánocům a uvidíte, jak odpoví.
Další příležitost bude popřát ji do nového roku 2025.

jano123
hodnocení

1x

Sú to pekné sny, nech pokračujú...*palec2*

Ak sa chcete vzdialiť od snov k realite, Ste na ťahu...*klik*

Univerzálny návod asi nejestvuje, je to na Vás...*srdce*

hodnocení

0x

Dotaz nekladete, takže není na co odpovídat.

Pouze upozorňuji, že až se Vám bude příště zdát, že jste seděl někde třeba s prezidentem, tak se mu automaticky nezačnete vnucovat přes telefon, ne-li přímo osobně v jeho úřadě.

Vaše vlhké fantazie a pubertou hnané představy nemění nic na věci, že se Vám to pouze zdálo a tam by to jaksi mělo i končit. Spolužačce nemusí být příjemné, když na ni po 5 letech nadrženě vybafnete "Ahoj, zdá se mi o tobě." To totiž může fungovat jako red flag - cizí hoch, co po nocích s polucí vypisuje starým spolužačkám.

rotrdamm
hodnocení

Oukeeej :DDDD

No nemáte vůbc zač :)

A příště, pokud budete mít zájem o ODPOVĚDI, musíte pokládat DOTAZY. Zde jste se pouze pochlubil, že na slečnu nedovedete zapomenout.

martinkupka
hodnocení

0x

Předpokládám, že to bylo spojeno s vyvrcholením...pokud ano, doporučuji každou další masturbaci spojit se vzpomínkou na NÍ.

rotrddamm
hodnocení

Vůbec ne, mam přítelkyni, ale tohle byla taková zajímavá holka a nic vic nebylo :)

Tak to je naprosto ideální okamžik slečnu oslovit, klidně se za ní vydejte osobně.

Co na tom, že máte doma holku, na ní Vám přeci nemusí vůbec záležet. Ona sní taky o někom jiném. Důležité je, že se Vám zdálo o jiné holce (že jste jí dnes šumák prosím ignorujte).

Nenechte se nikým omezovat v dosažení svého snu! Pokud by Vám v tom přítelkyně nedejbože bránila, okamžitý rozchod a okamžité stěhování ke spolužačce.

Držím pěsti a přeji krásný den v objeti svého vlhkého snu.

rotrdammm
hodnocení

Umírám :DDD Diky střelci!

jm
hodnocení

0x
Sen je sen probudíš se a je den.
Mně se po více než dvaceti letech zdává o mém prvním zaměstnání. V různých variantách a verzích. Ale že bych tam chtěl jít znovu pracovat, tak to teda opravdu ne!
Je to spíš taková noční můra. Sny obecně jsou jen hra mozku se vzpomínkami a nelze jim přikládat žádnou váhu.
rotrdamm
hodnocení

To je jasne, nejsem uplnej neznalec. Jen me zajimalo, jestli ma smysl se ji jen ozvat, ze jak se ma a tak. Nic ohledně lásky, vztahu, atd. Čistě zvědavost. Ani se s ni nepotřebuju videt.

jan14
hodnocení

0x

Kulový nejradši by ji střihnul. Takových snů bylo a těch dětí z toho.

jaj*
hodnocení

0x
Mě se zdálo o 2 krysách, asi bych měla uvažovat o chovu krys. Jednu šedou a jednu rezavou

Já kdysi, před mnoha lety, když to byl ještě mladý fešák, jsem ve snu prožila erotickou noc se slovenským hercem Milanem Kňažkem. Bylo to moc hezké. A už nikdy se to neopakovalo. A proč zrovna s ním, to vážně nevím.

Nikdy jsem ho neoslovila, ani on mě. *smich* Takže bych to nechala být. Zdálo se Vám něco , bylo to příjemné - ale proč najednou po tolika letech navazovat vztahy? Byl to jenom sen.

Nevím, jak by to probíhalo u Vás, ale pan Kňažko by se asi móc divil...*smich2*Co tam, to tam! Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]