Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to jazykový překlad?

Od: slavo® odpovědí: 8 změna:

Zde jak zpívá José Feliciano píseň Che sará

tak ten text anglický text pod tím originálem je překlad?

A nebo to znamená něco jiného jak v naší coverzi od Pavla Nováka nádherná láska

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

baw
hodnocení

2x

Toto je písen v italštině, s italskými (ne španělskými) a anglickými titulky, v článku pod videem píší že existují i verze španělská, francouzská a zřejmě i v dalších jazycích. Dále i když tam píší že v angličtině byla písen otextována jinak ("Shake a Hand"), platí to asi jen pro anglicky zpívanou verzi protože tady nic o shake the hand není, tyhle titulky vypadají na správný překlad, jak moc přesný nemůžu říct italsky moc neumím.

hodnocení

Splet jsem si italštinu a španělštinu protože José Feliciano je portorikán a tam se mluví výhradně španělsky tak jsem si myslel že zpívá španělsky a jsou tam španělské titulky.

sii

Ano, překlad it : en je přesný.

hodnocení

sii - díky

přece se našel někdo kdo umí italsky a současně anglicky.

Také jsem na to teď koukala, píseň znám, ale anglicky jsem si ji nikdy nepřekládala. Dle mého se přikloňuji k tomu,že titulky sedí.
sii

Rádo se stalo. Nejvíc českých překladů písní je asi na karaoketexty.cz

kmet
hodnocení

0x

Coverze coververze *palec2* (počeštěnou výslovností [kavrverze], nebo jenom cover [kavr] když je význam patrný z kontextu, typicky "cover písně".

hodnocení

Mě zajímá když bych přeložil horní a spodní text jestli bude stejný a nebo jiný překlad.

To spodní je angličtina a to horní snad španělština.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]