Nejste přihlášen/a.
Zde bych pouze rád upozornil, že Vy 2 jste nikdy žádný tým nebyli:
Týmový hráč neohrožuje svůj tým tvorbou a zatajováním dluhů.
Týmová hráčka nešmíruje a nežárlí.
Týmový hráč se podezřele tajně a nervózně neschovává se svou kolegyní.
Týmoví hráči nevstupují do manželství s tajnostmi.
A tak dále, a tak dále.
Chybu vidím v tom, že jste do manželství oba vtrhli jaksi bez rozmyslu, přičemž každý s ním měl evidentně jiné plány. A na to přicházíte až teď.
Vhodné by bylo kdyby se lidé nebrali po pár měsících povrchní známosti, ale až po pár letech, kdy se skutečně dokonale znají a až pak lze vědět, zda spolu chtějí zůstat nebo ne. Kam jste proboha spěchali?
Jak se podává žádost o rozvod netuším, partnerky si hledám takové, abych se s nimi rozcházet ani rozvádět nemusel. Příště to zkuste taky.
Výhodou je, že nemáte děti. Takže, pokud si nerozumíte, rozvést se, dohodnout si, co bude dál, třeba Vaše a jeho bydlení.
Před měsícem mi muž zemřel. Kdo nezažil, neví, co je to za bolest, zoufalství. Požádala jsem o sociální bydlení, tady to neutáhnu fyzicky ani finančně. Ale čeká se dlouho, až jim tam někdo umře. Smutné. A plno žadatelů přede mnou.
Najděte si pronájem garsonky, to Vám stačí a jistě to ze svého výdělku utáhnete. Věnujte se sama sobě. Hýčkejte se, choďte třeba plavat, cvičit, a procházky...
Pokud si budete jen říkat "nemám kam jít", nikam se neposunete. Musíte začít hledat, čím dřív, tím lépe. Ať Vám to vyjde. Jaga.
Pokud máte malý příjem, změnit zaměstnání za nějaké lepší, nebo si najít druhou práci. Čas na to mít budete, uvidíte, že to půjde.
To je poměrně smutné. Manželství by se nemělo brát tak lehkovážně. nicméně chápu. Občas se něco nepovede. Většinou se myslím podaří najít jiného člověka, který Vám rád pomuže. Muži obvykle neradi vidí ženy v nesnázích. Aspoň ty normální
Hlavně teď nedělejte nic! Nikomu z rodiny a přátel nic neříkat, když nevíte, jak to dopadne! Za horka je těžké neunáhlit se. Pokud by měl někdo situaci řešit a říct, co bude dál, tak by to měl být on. Jenže jemu tohle nepřipadá jako důvod k rozvodu. Jednu jistotu má doma, druhá nejistota ho láká, tak flirtuje. Chlapi se neradi rozvádějí, zejména, když doma není zas tak zle. Jen potřebují mít pocit, že mají respekt a obdiv. Taky se říká, že žena muže střídá, chlap ženy přibírá. A to jeho dřívější žárlení souvisí s tím, že podle sebe soudím tebe. Někdy pomůže, aby se vzpamatoval, změnit účes, koupit si něco hezkého na sebe a večer pěkně upravená někam mizet. Třeba ke kámošce, nebo někam, kde se budete učit. To ale nesmí vědět. Aby si nemyslel, že jste puťka, co na něj za všech okolností čeká. Aby pochopil, že zas tak jistá nejste. Teď zažíváte docela častý příběh. Prý pomáhá vzít to víc racionálně a hledět na to s odstupem, jako na přírodní úkaz. Jsou ženské, co děckem v náručí nad chlapem mávnou rukou, no jo, on zas musí chudák prohánět sukně a něco si dokazovat. Některá si vyhledá onu dotyčnou / milenku/ a spolu si situaci vysvětlí. Dokonce znám případ, že pak spolu ty dvě chodily na kafe a pomlouvaly ho. To já jí jen poslala SMS, aby byla tak laskavá a přeposílala mi jeho zprávy, že to potřebuji k rozvodovému řízení. Ona mi odpověděla, že tohle není důvod k rozvodu! Pak to tam ochladlo.
Kdyby přeci jen šlo do tuhého, tak formulář k žádosti o rozvod vám dají na soudě v podatelně. Dává se na něj kolek, když to tam zpět ponesete.To by mohl zatáhnout on. Nejdřív ho požádejte, ať Vám napíše prohlášení, jaké kde má dluhy a kdy jich nabyl, ať to máte písemně. A s podpisy svědků, ideálně sepsané u notáře. Jinak si pouštějte na fcb videa Petra Casanovy, nebo si tamtéž objednejte jeho některou knížku.
Dala sis nick zdrcená, tak hlavně nebuď zdrcená, Ať to bude jak bude, tak život půjde dál, musí! Pokud se pořídíme zkontaktovat, můj právník ti pomůže, s dluhy, které v manželství nadělal manžel /ale opravdu za ně jsi zodpovědná i ty, jsou to vaše společné dluhy, jo, i to přináší manželství, bohužel/, i s případným rozvodem. A hlavně, nezoufej!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.