Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Chci se zeptat jaká je maximální lhůta opravy mobilního telefonu
dne 23.8. 2010 jsem poslal mobilní telefon na reklamaci.
došel mě domů dopis:
Reklamace byla přijata 26.8.2010
vyřízena byla ke dni 23.9.2010
vyjádření: vážený zákazníku oznamujeme vám že závada se neslučuje se záručními podmínkami, je způsobena mechanickým poškozením přistroje
tímto vás žádáme o odsouhlasení jedné z níže uvedených variant opravy:
1. Oprava zařízení bude provedena za uhradu, kdy objednavatel souhlasí se změnou v bodě odhad (limit) ceny. Nový odhad (limit) ceny je stanoven na: 1000,-
2. zařízení bude vráceno bez opravy
odsouhlasil jsem variantu 1. tudíž oprava mobilního telefonu
29.9 mě došel email:
Dobrý den,děkujeme za Vaše vyjádření.Bude předáno servisnímu středisku.
> S pozdravem ******
-
dnes je 2.11. 2010 mobil stále nikde
-tak se ptám: - jaká je maximální lhůta na opravu mobilního telefonu
jestli můzu požadovat výměnu věci nebo od kupní smlouvy odstoupit (požadovat vrácení peněz)
předem děkuji za odpovědi
Můžete akorát požadovat svůj mobil,jelikož jste přistoupil na variantu 1 a tím jste přiznal to, že jste přístroj poškodil sám.Takže můžete čekat akorát na opravený přístroj,protože se na něj již nevztahuje reklamace.
Dobrý den,lhůta na vyřízení reklamace je 30 dnů,což dle Vašeho dotazu servis splnil.
Pokud jste závadu na telefonu nezpůsobil vlastní vinou,špatným zacházením a pod. neměl jste souhlasit s bodem 1.Obávám se,že nyní s tím již nic nenaděláte a opravu telefonu zaplatíte v plné výši.
doplněno 02.11.10 16:37:Navrácení peněz ani výmenu zboží požadovat nemůžete,neboť vám sdělili,že se na tel. nevztahuje záruční oprava.
Toto by bylo možné pouze v případě,pokud by se objevila 3x stejná závada,nebo 3. stejné a 4.jiná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.