Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je nejlepší zubař?

Od: assi® odpovědí: 5 změna:
Kam jít v ČR k zubaři? Který umí dobře plomby + Kde zvládají i metodu ICON (léčení kazů bez vrtání)?
doplněno 29.11.24 11:38: Ano ptám se protože o to mám nastudováno ale raději mě zajímají zkušenosti někoho kdo tam byl než recenze u všech těch klinik v Praze a zajímá mě koho by jste doporučili

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Hlavně k tomu co má volno. A bere nový lidi.

pb®
hodnocení

1x

Četl jste něco o metodě ICON? Je určena jen na počáteční stádium kazů, tedy demineralizaci. Třeba po sundání rovnátek. Je jen na rovné zubní plochy, určitě ne na kousací plošky a nemá potenciál vyléčit zubní kaz, kdy už došlo k destrukci skloviny. Zub je tvořen z 96% anorganickou sloučeninou. Ne buňkami, které se dělí, tedy nejde vyléčit. Jde opravit, tak jako zeď, která má v sobě díru, kterou zaházíte, uděláte štuk, stočíte nahrubo, najemno, vymalujete. Nová zeď nikdy nenaroste, tak jako nenaroste porušená sklovina ani zubovina.

Remineralizovat zubní sklovinu, tedy "vyléčit"počáteční zubní kaz můžete i v domácích podmínkách pravidelným používáním remineralizačního gelu. Buď Elmex geleé nebo GC MI Paste plus

yarda1
hodnocení

1x
Objednával jsem si na internetu samoplátecký pobyt v lázních kam pravidelně jezdím. Ale na rozdíl od předchozích pobytů kde jsem komunikoval s lázněmi mne to přesměrovalo na nějakou pofidérní agenturu a já jsem si toho nevšimnul. Zajistili mi jiný termín než jsem poptával, neposkytli mi nějaké slevy co mi poskytují lázně jako stálému klientovi a informace co mi lázně poskytují když s nimi jednám přímo mi poskytnout nedovedli. A ještě měli tu drzost po mně chtít vyplnit dotazník jak jsem byl spokojený. Tak jsem jim odpověděl že s lázněmi jsem spokojený byl jinak bych tam nejezdil a co se týká služeb jejich agentury, příště se nebudu obracet na kovaříčka ale na kováře. A příště už jsem si to ohlídal.Pak jsem narazil na recenze téhle agentury. Bylo jich hodně a SAMÉ KLADNÉ.
hodnocení

Děkuji zatím jsem nic nechytil

hodnocení

*oprava:Čtu si i recenze u vše klinik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]