Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soutěže od pivovarů

Od: zvanda® odpovědí: 1 změna:

Máte někdo zkušenost se soutěžemi pivovarů.V létě jsem odeslal kody víček od piva gambrinus (asi 100 kusů).Nečekal jsem,že mi pozvou třeba na steak ale čekal třeba na půllitr s logem.Samozřejmě nic.Ani v mém okolí a to je v kempu hodně zátek.Tak jen pro zajímavost jestli je to podvod na lidech.Teď se něco podobného koná u KOZLA.Děkuiji za odezvu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak já jsem v létě vyhrála - mám dojem, že to byla soutěž od Starobrna...výherní losy , které se setřely a zaslaná sms mohla vyhrát. Vyhrála jsem půllitr, reklamní látkovou tašku a trenky...:D. Potom jsem jim musela přes net napsat , ve které hospodě si výhru vyzvednu - měli tam seznam. Když jsem si přišla pro výhru, v mém vyhraném půllitru si právě číšník louhoval čaj, taška se nenašla a trenky si prý asi odnesl někdo ze štamgastů *smich*. No tak nevím...ale z mé výhry měl nakonec radost úplně někdo jiný *vtip*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]