Nejste přihlášen/a.
Proč hledáte pomoc někde po čertech ďáblech, když je ve vaší moci zkidnit a ukáznit se. Je zajímavé, že děti dovedeme uhodit za to, že se nesmyslně vztekají, protože neumí vyřešit svou situaci a svou vůli, jinak. A sebe ukáznit neumíme. To, že jsou 4 skupiny temperamentu byste měl vědět a také jak se s nimi pracuje. Ale to asi není odpověď na vaši otázku. Já, osobně to řešíma tak, že jsem se naučila bleskem zhodnotit situaci a když se jedná o krátký problém, neřeším, neprožívám. Soustředím se na hluboké, pomalé dýchání. Když je to velký průser, vztekáním stejně nic nevyřeším. Zase-dýchání a přemýšlení, bez pocitu sebelítosti nebo nenávisti a hledání viníka, hledání řešení s co nejmenším odporem. Prožíám a užívám si to hezké, co mi živoz přiese.
Váš problém je v sebeovládání a změna je ve vaší moci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.