Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozcilovani kvuli malickostem

Od: mirek88 odpovědí: 4 změna:
Dobry den,
Ma nekdo prosim zkusenost, porad se nervuji kvuli malickostem kdyz neco opravuji a nejde to tak totalne vybuchnu. Poradi nekdo nejake leky k doktorce bych nesel. Moc dekuji M.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proč hledáte pomoc někde po čertech ďáblech, když je ve vaší moci zkidnit a ukáznit se. Je zajímavé, že děti dovedeme uhodit za to, že se nesmyslně vztekají, protože neumí vyřešit svou situaci a svou vůli, jinak. A sebe ukáznit neumíme. To, že jsou 4 skupiny temperamentu byste měl vědět a také jak se s nimi pracuje. *hej*Ale to asi není odpověď na vaši otázku. Já, osobně to řešíma tak, že jsem se naučila bleskem zhodnotit situaci a když se jedná o krátký problém, neřeším, neprožívám. Soustředím se na hluboké, pomalé dýchání. Když je to velký průser, vztekáním stejně nic nevyřeším. Zase-dýchání a přemýšlení, bez pocitu sebelítosti nebo nenávisti a hledání viníka, hledání řešení s co nejmenším odporem. Prožíám a užívám si to hezké, co mi živoz přiese. *hej*Váš problém je v sebeovládání a změna je ve vaší moci!

hodnocení

0x

Meditace nebo mindfulness praktikovat každý den. Výsledky se dostaví po dlouhodobém praktikování.

hodnocení

0x
Dobrý den,z volného prodeje je na zklidnění kozlík lékařský,quajacuran nebo lavekan.
Ale popravdě je to spíš o tom naučit se pracovat se svými emocemi,tím nemyslím je potlačovat,spíš s nimi pracovat tak,aby Vám zbytečně neublizovaly. A od toho je psychoterapie

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, panák tvrdého alkoholu zrelativní/zmenší každý problém. Ovšem, nepřehánějte to s počtem panáků. Jste cholerik, který vybuchne, ale neublíží. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]