Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masturbace od holky

Od: honza335® odpovědí: 10 změna:
Zdravím. Mám takovou otázku. Když jsem měl sex s jednou holkou a ona mi honila tak když už jsem se nlížil k výronu semene tak mi stáhla předkožku úplně dolů pod žalud až ke kořenu a držela ho stáhnutý do té doby než zkončil výron. Nevíte proč ho při ejakulaci stahuje až takhle dolů? Myslím to vážně.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, pokud Vám skutečně to děvče stáhlo předkožku dolů až ke kořenu penisu, tak nebudete zřejmě majitel penisu zrovna dlouhého. Jinak si myslím, že to děvče bylo zručné, již zkušené a přesně věděla, co Vám udělá dobře (našla/odhalila uzdičku) a jak "způsobit" daleký dostřik spermatu (určitě se jí to líbilo více, než jenom nějaké odkapávání). Zdravím!

hodnocení

4x

To je jak se Zlatovláskou u Cimrnamů. Vy jste spolu nehovořili?

hodnocení

3x
A teď si představte, že jsou lidé kteří předkožku nemají.
To je pak divný dotaz, žejó *smich*

hodnocení

1x

Slečna má pravděpodobně už něco odhoníno a vyzná se. Tak ji příště vemte na zmrzku do Mekáče a tam se Vám se svými cennými zkušenostmi podělí.

Přeji krásný den.

halamus
hodnocení

1x

Proč to tak udělala, nevím, je to jedna z možností. Druhá možnost, často k vidění ve filmech pro dospělé je pokračovat až do skončení ejekulace. Anebo pokračovat i chvíli po skončení ejakulace, ale já osobně tohle nemám rád.

blazkovaludmila
hodnocení

1x

Není nic jednoduššího než se dotyčné slečny zeptat.

halamus

Pokud to byla známost na pár hodin, tak to může být problém ji najít. Z dodazu to není jasné, zda jde o stálou partnerku, nebo náhodnou známost. Křištálovou kouli se mi stále nedaří opravit.

hodnocení

0x
Tak to opravdu nevíme..Její myšlenky neznáme..třeba jí to někdo poradil anebo to tak vyhovovalo jejímu ex ;)

hodnocení

0x
Honza registrovaný 29.11.2024
Skoro ten samý dotaz už tu byl...
Nekrmte trolla. Samozřejmě může poslat "fotku" někde předem připravenou aby nám "dokázal" že není troll
Nekrmte trolla
Byli tu i typkové, co se snazili fotky různé vyřezávat, zrcadlit, aby nešli ty fotky vyhledat jestli nejsou stažený z netu. Ubohý pokusy.
ben®
boban - já vidím, že (mladý) tazatel je tady 16 dnů. Co vím, tak založil již několik otázek, ve kterých už na odpovědi nereaguje, nehodnotí a ani poděkovat ho doma nikdo nenaučil. Za mě to troll není (je jen nevychovaný).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]