Nejste přihlášen/a.
Včera jsem vyzvedával zásilku na ČP a vzhledem k tomu, že odesílatel byl DPD tak mi po předání bylo zděleno že správně by zásilka měla být předána pouze adresátu ( byl to rodinný příslušník ).
Z vyzvednutím zásilky od jiného dopravce na ČP není problém a vyzvednutí zásilky od DPD jinde taky není problém.
kdo s tím dělá takové "obštrukce"?
My jsme si s manželkou vyřídili na poště průkazy zmocněnce.Většinou jsem chodil na poštu já, když to bylo něco pro manželku, strčil jsem do okýnka svou občanku, lístek průkazu zmocněnce a nebyl problém. Ale to bylo zrušené, místo toho je snad něco jednorázového a placeného. Hlavně že se na poštách prodávají losy a nabízejí finanční produkty.
Teď přišla manželce složenka - přeplatek, něco přes dvě stovky a manželka má nějaké zdravotní potíže a na poštu nemůže.
KTEREJ DEBIL SI TO VYMYSLEL?
Nemusíte na sebe (nebo na manželku) být hned tak sprostej, ale možná by nebylo od věci si v dnešní době nechat vyplácet přeplatek jinak, než složenkou. Když si to necháte poslat na účet, tak nemusíte řešit, že se nedostanete na poštu. Já složenku v ruce neměl ani nepamatuju. Jo a do banky kvůli založení účtu už pěkných pár let nemusíte taky, já mám účet přes 10 let a svoji banku jsem osobně nikdy nenavštívil.
Není to zrušené. Jen se to jmenuje jinak. Průkaz příjemce
Není to jednorázové, jen je to max na 2 roky, pak se to musí obnovit.
A stojí to 89kč pokud máte zákaznickou kartu (zřízení je zdarma). To máte 45/rok, 3,75/měs. To není snad není velká pálka? Papírová verze stojí 200,- To už je trochu víc, ale 100/rok taky snad není likvidační.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.