Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat a udržet si váhu

Od: skodis odpovědí: 8 změna:

Zdravím.

Mám takový dotaz. Možná hloupý,ale zkusím to,třeba se podaří najít odpověď či řešení.

Je mi 23 let,měřím 177cm a vážím 58kg. Či-li jsem štíhlý a vysoký. Mám slabé ruce,ramena,záda. No prostě "párátko" ... Lidé si ze mě dělají srandu,že se pořádně nenajím. Ale já přitom jím hodně a pravidelně. Zdravě i nezdravě. Nemůžu ani pořádně sportovat - -okamžitě začnu hubnout.

Neví někdo o nějakém řešení,jak přibrat a udržet si váhu. A nabrat i nějakou hmotu a tak podobně (tuky,svaly ...)?

Děkuji za každou radu :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janourecek*
hodnocení

0x

dělat si sunar pro miminka a papat ho :-D po tom zaručeně přibereš :-D

hodnocení

0x

Nakoukni do nějakého většího fit-centra. Mívají tam spoustu všelijakých energetických nápojů a potravinových doplňků. A také pohledej nějaké webovky kulturistů a tam pohledej, čím vším nahánějí svalovou hmotu. Cvičením, speciální stravou i potravinovými doplňky.;)Ale bacha, nepřežeň to, ať nejsi jako pochodující řeznictví! :D

doplněno 03.11.10 11:18:

search.seznam.cz/...

wazi*
hodnocení

0x

Je to o tom, že každej "spaluje" jinak. Pokud Vás to hodně tíží, nebo si myslíte, že jste abnormální případ pak je dobrý zajít k doktorovi a ten ať vás pošle na test štítný žlázy, případně zjistí rovnou hormonální rovnováhu. Další alternativou je vypustit snídaně a obědy a před večerem si dát celou denní dávku přísunu potravy najednou - prostě jíst jednou denně - to už by mělo přinýst ty kýžený kila :)

lordslayer*

No tak tohle rozhodně nezkoušejte.

marenka*

Wazi, i když ne cíleně, tak se takhle víceméně stravuji normálně. Musela bych být jak bečka a to opravdu nejsem. ;)

Zkusila bych posilovnu, v prvních týdnech asi zhubnete, protože vypotíte vodu, ale pak by měla narůstat svalová hmota.

hodnocení

0x

Nemáte tasemnici?

imsorry*
hodnocení

0x

Jo jo, to znám. Sice jsem holka, takže jsem za štíhlou postavu ráda, ale měřím 173 cm a vážím asi 53 kg. Také neumím přibrat a to jím opravdu normálně (spíš jím tučná jídla). Už mi dělali kolono, gastro, všechno možné, prý jsem docela zdravá. *nevi*:)

pb®
hodnocení

0x

Mam kamarada, ktery byl taky takove hrozne tintitko, zadna ramena, pokrouceny jak paragraf. Pak zacal chodit do posilovny, stravovat se a cvicit podle planu. Jeho postava se vyrazne zmenila k lepsimu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]