Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Mám takový dotaz. Možná hloupý,ale zkusím to,třeba se podaří najít odpověď či řešení.
Je mi 23 let,měřím 177cm a vážím 58kg. Či-li jsem štíhlý a vysoký. Mám slabé ruce,ramena,záda. No prostě "párátko" ... Lidé si ze mě dělají srandu,že se pořádně nenajím. Ale já přitom jím hodně a pravidelně. Zdravě i nezdravě. Nemůžu ani pořádně sportovat - -okamžitě začnu hubnout.
Neví někdo o nějakém řešení,jak přibrat a udržet si váhu. A nabrat i nějakou hmotu a tak podobně (tuky,svaly ...)?
Děkuji za každou radu
Nakoukni do nějakého většího fit-centra. Mívají tam spoustu všelijakých energetických nápojů a potravinových doplňků. A také pohledej nějaké webovky kulturistů a tam pohledej, čím vším nahánějí svalovou hmotu. Cvičením, speciální stravou i potravinovými doplňky.Ale bacha, nepřežeň to, ať nejsi jako pochodující řeznictví! :D
Je to o tom, že každej "spaluje" jinak. Pokud Vás to hodně tíží, nebo si myslíte, že jste abnormální případ pak je dobrý zajít k doktorovi a ten ať vás pošle na test štítný žlázy, případně zjistí rovnou hormonální rovnováhu. Další alternativou je vypustit snídaně a obědy a před večerem si dát celou denní dávku přísunu potravy najednou - prostě jíst jednou denně - to už by mělo přinýst ty kýžený kila
Mam kamarada, ktery byl taky takove hrozne tintitko, zadna ramena, pokrouceny jak paragraf. Pak zacal chodit do posilovny, stravovat se a cvicit podle planu. Jeho postava se vyrazne zmenila k lepsimu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.