Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup cizí měny

Od: obcan odpovědí: 2 změna:

Kupoval jsem cizí měnu ve své bance ČS.

Měnu mě prodali pouze na doklad totožnosti - to znamená pokud bych nebyl jejich klientem tak by mě ji neprodali.

To takto mají i jiné banky a nebo jen ČS?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jir
hodnocení

0x
Ani, vzpomínám si, že když jsem šel měnit Eura na peníze a šel jsem do banky, taky po mě chtěli. Raději chodím k překupníkům, mají lepší kurz, dá vše dohodnout a hlavně do toho nevkládají zbytečnou byrokracii.
Jo, je mi jasný, je to mafie...

martinkupka
hodnocení

0x

na rozdíl od vaší Banky mají jiné banky nevýhodné kurzy proto používám aplikaci revolut s kartou, kde si měním dle potřeby co chci a hotovost kuuji ve směnárně eurowex která má nejlepší kurz v ČR tam se občanka ukazujke jen při vyšších částkách kdy se transakce musí hlásit evidovat dle zákona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]