Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větší balení kapučína

Od: kopucino odpovědí: 4 změna:

V Kauflandu kupuju modré balení Cappuccino - schokoladen-Geschmack vlevo nahoře bílý roh s červeným logem K. Potíž je v tom že tyto balení jsou jen 125g, instantní káva 7.8%, cukr 6.6% a stojí poměrně dost asi 20 Kč to mám vypité za den a přijde mi to drahé. Dá se koupit čokoládové kapučíno ve větším balení klidně i méně sladké a méně cukru aby to vyšlo levněji? Ta káva mi tam docela citelně způsobuje závislost, takže to piju poměrně dost. Kdysi měli balení kde nebylo tolik kávy a tolik jsem to nepil. To by chtělo tak kilo a půl až dvě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jawacek350
hodnocení

3x
Ano dají se sehnat kilová balení kapučín pro automaty. Zadejte do googlu kapučíno čokoládové 1kg a hned Vám vypíše několik e-shopů...
kopucino
hodnocení

Ty kapučína z automatu mi připadaly vždycky příliš sladký ale třeba tam toho prášku jen dali moc.

hodnocení

1x

Např. na allegro.cz mají ohromný výběr 1kg balení kapučína. Tak si je projděte a zkuste si tam něco vybrat.

kopucino
hodnocení

A budu něco platit za poštovné nebo je to poštovné jak na TEMU zdarma? A ty výživové hodnoty jako cukr káva to tam neuvádí, že? Já mám obavy abych nekoupil něco co mi nebude chutnat třeba to bude moc sladké nebo tam nebude káva nebo zas kávy bude moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]