Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Pokud Vás někdo jen využívá a zneužívá, pak to není kamarád. Netahejte si do života takové lidi. Je možné, že Vás okolí posuzuje právě podle toho, kým se obklopujete. Naučte se říkat - ne, ono je to někdy hodně potřeba. A nebojte se komunikovat s tím, s kým si máte co říci a s kým se cítíte dobře.
Sebedůvěra Ti chybí. Z Tebe vyzařuje, že si všechno necháš líbit. Takoví jsou ideální typy pro šikanu. Kamarády získáš naopak tím, že kluka už konečně pošleš do háje. A pěkně nahlas. Když se oni podiví, tak jen dodáš: No a né?! Co mně má co diktovat! A jestli se zasmějou, tak se zasměj s nima. Jakmile se tváříš lítostivě, vztekáš nebo brečíš, tak oni přitvrdí... Jinak trochu humoru a méně upjatosti by Ti svědčilo. Zkus si najít na netu krátká videa - Petr Casanova. Pár si jich poslechni, třeba na fcb, myslím, že pochopíš. Doporučuje i své knížky, které pomáhají. Ty knížky nejsou v obchodech. Já jsem jednu z prvních ze zvědavosti koupila: Lék pro duši. Zajímavě a hlavně pochopitelně podaná psychoterapie.
Jo a češtinu si vylepši: Já jsem bezradný, proto píšu sem.
Napsal jste to moc pěkně, ovšem až do okamžiku, než se z toho stala kristusácká agitka.
Je důležité, aby byl člověk schopen fungovat sám a na nikoho se nespoléhat, ale snažit se do toho vtěsnat jakési pohádky pro zlobivé děti skutečně nikdy nikomu nepohlo. Naopak se lidé ješe více zacyklili ve své zmatenosti a to je přesně to, z čeho se tazatel snaží dostat.
Takže míň fantazírovat a žít víc v realitě, protože ony problémy mu vznikají pouze v realitě a ne v absurdním světě pohádek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.