Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysílání seriálu Případy detektiva Murdocha na České televizi

Od: lubosnovak odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

vím, měl bych se obrátit s tímto dotazem na dramaturgy ČT, připadně přimo na pana ředitele Součka, ale i tak mi to nedá a zeptám se i vás.

Proč seriál Případy detektiva Murdocha, který ČT vysílá v premiérách, dostává prostor až v pozdních nočních hodinách mezi 23-24 hodinou? Přece, kdyby ho dali do dřívějšího času, tak i jeho sledovanost by byla vyšší. Místo toho do prime timu a jiných lepších časů dává ČT pořady, které se reprízuji už po několikáté, a tak se na ně člověk stejně už nedívá.

Máte stejný pohled na věc, nebo je to dle vás v pořádku.

Všem děkuji za názory.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Proč tak pozdě?
No počítám že detektiv Murdoch prošel už tolika televizními kanály, že s tou sledovanosti to nebude tak valné.

hodnocení

3x
V hlavních časech běžíval a ČT musí dobře vědět, že ta sledovanost mu už spadla, tak ho posunuli. Na první díly se celkem dívat dalo, ty poslední už jsou taková woke přehnaná propaganda, že už se tomu smějí i na zápaďáckých fórech.

hodnocení

2x

Přesunuli do pozdních hodin zřejmě proto, že sledovanost je asi mizerná a když už ho ČT koupila, odvísílat ho musí.

Takových seriálů (nejen na ČT) je celá řada.

halamus
hodnocení

2x

Kdybych to chtěl vidě, je mi šumák, v kolik hodin se to vysílá, mám dvě možnosti:

1. kabelovka - nahraju nebo dám zpětné zhlédnutí
2. ivysílání, je dostupné přes červené tlačítko TV, na mobilu přes aplikaci, v PC na webu ČT

Holt buď koukáte lineárně, nebo za něco málo peněz máte svobodu volby.

lubosnovak
hodnocení

Díky za vaše názory a postřehy. Ta sledovanost by mě nenapadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]