Zdravím, před nástupem do práce mám vyplnit dotazník zaslaný personalistou - a ne všemu rozumím. Vedle kolonky zdravotní pojišťovna je kolonka se zkratkou OZP - to je osoba zdravotně postižena a stačí jenom odpověď ano/ne? U druhů školy mám vyplnit konkrétní jména institucí (třeba Gymnázium XXX)? Jedna se o stejný dotazník jako je v náhledu tady - zbynekmlcoch.cz/... Díky za radu, jsem tele, co mělo doteď jenom brigády a vzorově vyplněný se mi to nepovedlo najít.
Nehledejte v tom vědu. U OZP napište podle skutečnosti ano nebo ne, u škol názvy, případně roky studia (2016-2019). Když bude něco vyplněné špatně, personalista se Vás zeptá konkrétně.
Mockrát jsem v dotazníku v kolonce titul četla např. paní a podobně. Není to nic, z čeho by se střílelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.