Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní dotazník

Od: otaznik odpovědí: 1 změna:
Zdravím, před nástupem do práce mám vyplnit dotazník zaslaný personalistou - a ne všemu rozumím. Vedle kolonky zdravotní pojišťovna je kolonka se zkratkou OZP - to je osoba zdravotně postižena a stačí jenom odpověď ano/ne? U druhů školy mám vyplnit konkrétní jména institucí (třeba Gymnázium XXX)?
Jedna se o stejný dotazník jako je v náhledu tady - zbynekmlcoch.cz/...
Díky za radu, jsem tele, co mělo doteď jenom brigády :) a vzorově vyplněný se mi to nepovedlo najít.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nehledejte v tom vědu. U OZP napište podle skutečnosti ano nebo ne, u škol názvy, případně roky studia (2016-2019). Když bude něco vyplněné špatně, personalista se Vás zeptá konkrétně.

Mockrát jsem v dotazníku v kolonce titul četla např. paní a podobně. Není to nic, z čeho by se střílelo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]