Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navrácení řidičáku

Od: ema odpovědí: 8 změna:
Dobry den,manzel svou blbosti přišel o papíry na auto.Nyni už ani ne za měsíc mu konci trest,tak pomalu vyřizuje vše k tomu potřebné.Dnes byl u psycholozky zda splní psychologické testy ke způsobilosti řízení,vše ok.Nicmene přišel s tím ,že paní a sama si tím nebyla vůbec jistá,mu řekla,že je možná nějaká nová vyhláška,že manžel musí projít jeste
sychologicko dopravní terapii 5x4hodiny.
VITE,PROSIM,NEKDO O TOM, ZE JE POTREBA JAKASI TERAPIE?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím,

Zde máte myslim docela přehledně vše o dané terapii psychotesty-ridicu.cz/... .Jinak p. Emo taky mi to nedá,poslední dobou se zde rozšířil nešvar ,kdy už lidi nemají nic k dotazu ,tak si aspon rýpnou do tazatelky(le), jak se má správně zachovat,dotazovat ,jednat.Myslím že je Vaší svatým právem pomoct manželovi at tak,nebo onak,ale chápu i blbá odpověd co nesouvisí s dotazem se na poradně počítá...

ema
hodnocení

Dekujuuuuuu!-:)Taky to tak cítím.. Ano,udelal strašnou chybu,stojí rodinu strašný peníze,ale 20 let jsme měli úžasné manželství,mame 2 krásne kluky,vše zalite sluncem a teď se stala chyba..Je to můj chlap co mi dal krásných 20 let a ano,teď udělal chybu po naší hádce,tak ho nechci nechat padnout..Hledám cestu..Taky mě v životě v problemech nenechal nikdy na holičkách a stal vždy při me.. Alkohol je strašná mrcha..Od tohoto průměru už nepije ani kapku jak se mě a kluky snaží vrátit.. Dekuju Vám moc!

hodnocení

2x

Emo, promiňte, nechci být protivná, ale nedá mi to a musím se zeptat, když svou blbostí něco vyvedl, je opravdu tak blbý, že si to neumí napravit sám. A co vy? Hrajete si na maminku? Ještě jednou se omlouvám, ale za chlapa bych jeho průšvihy nikdy neřešila. Je chytrý měl by se umět postarat sám. *alene*

ema
hodnocení

Ne tak to není,on si vyřizuje úplně vše sám.. Udělal velkou blbost a zařizuje si vše sám,já pro něj v tomto ohledu nedělám nic..Jen jsem psala s čím dnes přišel a já sama o ničem takovém nevím a chci být v obraze..Udělal blbost v alkoholu..Já držím naše 2 nedospele kluky a tomu blbovi jen nadavam,ale přesto,je to můj manžel 20 let máme 2 syny a je to jeho 1.chyba v životě.. Kaje se..Nicméně moc dekuju za odpoved

hodnocení

0x

Myslím že víc není třeba-absolvovat ono vyšetření, a autoškolu-tedy objednat jízdy a testy. alespoň jedna osoba co znám (měl to za vícero věcí matně tuším, že v tom měl i tzv mařenku=porušení záazu řízení ) PS je to rok co toto absolvoval.

ema
hodnocení

Deku moc za odpověď..

hodnocení

0x

Možno sa to už zaviedlo aj u vás, na Slovensku je to už bežné pár rokov.

ema
hodnocení

I Vám moc dekuju za odpověď..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]