Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kryptoměny CYBRO

Od: ferdan1® odpovědí: 15 změna:
Dočetl jsem se že na trhu je nová kryptomena-CYBRO. Bohužel se mi nepodařilo zjistit kde je možné s touto měnou obchodovat- kde ji lze zakoupit. Poradí mi prosím někdo? Děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Je jich tisíce, tak pozor na ně. Berte bitcoin, ale ne teď:)

Jen dodám, btc koupit, až bude stát zase 60tisic :) to je největší jistota velkého zisku.

Svezl jsem se na bitcoinovém etf, ale víc než 40 nedám :)

hodnocení

0x

Já se v kryptu nevyznám, ale pokud kdekoliv vidím zprávy a články, že je to SCAM, tak to bderu jako scam a ignoruji to.

chorydnes
Angličtina ti taky moc nejde, co?

Ta mi jde výborně, ne nadarmo jsem měl maturitu za 1 a komisařka si dokonce odskočila na malou, protože po první větě jí bylo jasné, že mluvím plynule. Další zbytečný dotaz bude?

Nejsi to náhodu ty, ultrafanoušku kdosi? Ty nedáš pokoj s tím stalkingem, že ne. Bůhví, jak ti to klape doma s tou láskou, když veškeré své konání podřizuješ trapné snaze o mou pozornost a reálné povinnosti ignoruješ.

chorydnes
Jasně, jde ti výborně, proto jako důkaz,že je to scam dáš článek, který se snaží podat důkazy, že to scam není *smich*
rosta*

V tom článku není žádný důkaz že to není scam. Takových podvodů, kde si na svých stránkách předprodají tokeny a lidi přijdou o peníze existuje spousta. Není to nikde na žádné burze, takže opatrně.

On jenom potřeboval napsat kokotinu. Že jsou to scamy skoro všechno je mu jedno. On potřebuje pozornost.

chorydnes
A je tam důkaz, že je to scam?
Resp.je vůbec možné v tomto případě podat věrohodný důkaz,že to scam neni/je?
rosta*

Jak říkám, ten coin neakceptovala žádná burza a nikde se neobchoduje. Zřidili si svoje stránky a token (což dnes není nic složitého) a tam prodávají. Můžeš jim věřit že to není podvod, ale to je tak asi vše. Je to velké riziko a jen a jen experiment.

rosta*
hodnocení

0x

Obchodovat se zřejmě nedá nikde. Na trh měla být uvedena ve 2. čtvrtletí 2024. CYBRO price today/...

Každopádně byl bych opatrný na různé scamy a podvody, pokud se nějaká kryptoměna obchoduje pouze 2-3 burzách, apod.

doplněno 22.11.24 10:18:

Doporučuji raději investovat do kryptoměny, která už je na trhu delší dobu a obchoduje se na ověřených burzách jako je Binance, Bitfinex, Poloniex, apod...

doplněno 22.11.24 12:48:

Ten token se dá koupit na jejich webu Cybro: CYBRO - the first/...

Nainstaluješ si do prohlížeče peněženku (např. Metamask) a připojíš se k jedné z podporovaných síti (Ehereum, Polygon nebo BNB) a nakoupíš token, viz: Jak nakupovat | C/...

halamus

Koukal jsem na kurz první a úspěšné kryptoměny a pak jsem si nechal vyjet graf, jak je na tom vzhledem ke druhé nejznámější kryptoměně za poslední rok a za posledních 5 let a bylo.
kdo se chce podívat sám,tak třeba tady, ať si každý nakliká, co chce, třeba i cukr/ropa. kurzy.cz/...

Jinak, kryptoměn jsou desítky, ale to bylo předloni, kdo ví, jak je tomu dnes, vytvořit krypto může každý, kdo má v řiti díru.

rosta*

Těch kryptoměn a různých tokenů už dnes existuje přes tisíc, viz: Cryptocurrency Pr/...

A další stovky už během let zanikly jako podvody, scamy nebo o ně prostě nebyl zájem. Pokud se s tu měnou neobchoduje, burza ji vyřadí na delist a nahradí jinou.

jano123
hodnocení

0x

Ja tým "kriptomenám" verím tak,

ako Gogláčiku s Mrkvosoftom, je to použitelné,

ale treba obozretnosť...*zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]