Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sunar lze ohřát?

Od: kerol odpovědí: 5 změna:
Dobrý den přeji ,kojim a dávám i Sunar 3 krát někdy 4 krát denně podle toho jak to jde ,nejde... Někdy ho připravím ,dá si hned ,někdy pláče že má hlad ,jak ho připravím tak kouká a je někde myšlenkami zrovna jinde..mezitím to vystydne. Můžu ho přihrát tam kde ohrivam vodu tzn ohrivacce lahví? Ještě prosím mám 5 týdnů po porodu , mám stále zacpu , pomůže lactulosse? Už to trvá moc dlouho . Přesnídávky apod nepomáhá

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a proč by nešel ve vodní lázni?

hodnocení

0x

Ano, v ohřívači kojeneckých lahví, případně ve vodní lázni.

Na zácpu je dobrá např. štáva z kysaného zelí, nebo Zaječická hořká, mají některé supermarkety a lékárrny.

doplněno 21.11.24 11:33:

No, nevím.. ale ohřívač jsem měla už před 36 lety u syna a běžně v něm Sunar přihřívala. Je přece nesmysl vylít Sunar, který mimčo hned nevypije a za pár hodin připravit jiný?*zmateny*

A tomu kysanému zelí...zde je pro kojící např. doporučováno Prdím, prdíš, prd/... ale samozřejmě dělejte, jak myslíte.. ;)

karol
hodnocení

Kojim ,zelí asi ne no četla jsem že když nechce m se to vylít s připravit nový

Na zácpu jezte sušené švestky a syrovou nastrouhanou mrkev.

pb®
hodnocení

0x

Jezte probiotika a dávejte je i dítěti. Pokud má miminko správně osídlené střevo laktobacily, nemusíte se ve stravě omezovat. Já při kojení jedna o syrovou cibuli, aniž by malý z toho měl bolení břicha. Ovšem dostal laktobacily už v porodnici. Taky jsem denně snědla asi 1kg syrové zeleniny, měla jsem na ní hroznou chuť. Dvě hlávky ledového salátu na pozesení, třičtvrtě kila rajčat či paprik bylo po několik měsíců na denním pořádku. Na zácpu pomáhá ráno na lačno kafe s mlékem, to prožene kde koho. Na změkčené stolice glycerinové čípeky, po porodu jsem je používala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]