Přišlo mne roční vyúčtování od ČEZ za elektřinu ale nedorazila jako obvykle předtištěná poštovní složenka,kde jsem si myslel že na ni zapomněli.Volal jsem na infolinku a tam nepříjemná paní mne řekla že se to neposílá a musím si to vypsat vše na poště.Náhle něco změní zákazník nic neví předem.Co za tím stojí,že už předtištěná složenka není k vyúčtování součástí dopisu?
Já vše platím ve spořitelně na platbomatu. Pokud máte na vyučtování QR kód, tak je to otázka max 1 minuty. Vše je automaticky vyplněno, a jen potvrdíte platbu. Popřípadě Vám ochotná paní přispěchá na pomoc. Za použití platbomatu nic neplatíte.
Platím nedoplatky za energie předtištěnou složenkou a přeplatky dostávám poštovní poukázkou tradičně mnoho let od ČEZu a žádné změny ve způsobu platby mne nikdo předtím nenabízel až tento rok poprvé něco nového.Mám ale stále snad právo si zvolit variantu způsobem pro mne více vyhovující.
Jojo jak píšeš mnoho let!, ale nežijeme v době kamenné a celé lidstvo se přizpůsobuje. Ty jsi odběratel poskytované služby a když s tím nesouhlasíš ( s jejich podmínkami), přejdi k jinému dodavateli- ale myslím, že budeš mít problémy i tam.
Telefonní budky také zlikvidovali a neptali se nás... Jo pokrok je pokrok ...
soukup
Nelze seniory k něčemu novému nutit proti jejich vůli a máme právo na zvolení si způsobu platby dle našich možností.V restauraci se mne též slušně zeptají jak budu útratu platit.
Pokud máte blízko poštu,tak vám to vyhovuje.Lidé z naší vesnice kteří nemají auto či jim to tak neběhá mají docela problém s placením na poště .Zabere jim to několik hodin.
Hmm tak si budeš moct chodit pro elektriku do hospody. U nás se vůbec nikdo nikdy neptal. Oni tě nenutí a kde máš jistotu, že oni musí. Oni musí a ty nee?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.