Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Dala jsem výpověď ve zkušební době a požádala o zaslání k podepsání s tím, že osobně vrátím věci, bohužel se mi nedostalo odpovědi zpět, ikdyž jsem tam volala. Četla jsem na internetu, že pokud dám výpověď, musím se do 3 dnů přihlásit na úřad práce, ale nemám fyzický podepsanou výpověď. Můj dotaz je takový, zda toto musím ohlásit na úřadu práci, či pracovní poměr končí dnem kdy dostanu fyzicky písemnou podepsamou výpověď z obouch stran.
Děkuji.
![]() | zruseni-ve-zd-ze-strany-zamestnance.pdf | 181.52 kB |
Ve zkušební době se nedává výpověď! Ukončuje se PP ve zkušební době. Toto stačí jen oznámit že od zítra pozítřé od 1. atd již nepřijdete do práce že ukončujete PP.
Na ÚP při registraci řeknete, že jste ukončila PP ve zkušební době a pkd budou chtít důvod, jakože asi ano, tak jim ho sdělíte. zam asi pošle dodá (nebo taky ne, záleží jaký je a na kolik jste ho vypekla) jak dlouho a td jste tam pracovala !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.