Dobrý den mám mám učet u čsob a jak šerm si založil účet tak jsem tam měl do 10 dní exekuci 200 tisíc za neplacení zdravotního pojištění po nějakém měsíci jsem do do aplikace čšob a žádnou exekuci tam najednou nemám jak je to možné jediné co se změnilo je že z účtu zmizela bankovní karta
Možné to klidně je. Pokud na účtu není dostatek peněz pro zaplacení celé exekuce, tak exekutor sleduje účet po dobu 6 měsíců. Potom sebere to, co je na účtu (pokud tam vůbec něco je) a účet odblokuje. Může ho zablokovat znovu na základě nového příkazu v té samé věci, ale u Vás zřejmě usoudil, že to nemá cenu dělat hned. Počká si... A že zmizela karta? No, neznám obchodní podmínky banky, ale ona žije ze solventních klientů. S exekucemi akorát ztrácí, vemte si, že v rámci banky to řeší oddělení o x lidech, což jsou ročně miliony. Takže asi pro banku nejste perspektivní, ale to jen hádám! Pokud šlo o kartu kreditní (ne debetní), tak jsem si téměř jist. Jen tak mimo soutěž: Můžete mi stručně naznačit, co jste očekával od účtu u ČSOB, když máte u ZP dluh 200 litrů a jak jste takový dluh vyrobil? Děkuji.
Zmizelo to, protože tam nemáte žádné peníze. V momentě kdybyste tam nějaké peníze měl i třeba 300 Kč, dávám tomu pár hodin, maximálně den a ty tři kila zmizí a zase tam budeme mít - 200 tisíc. Karta zmizela asi abyste nemohl platit, když dlužíte. Určitě to mají v podmínkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.