Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 55 a asi poslední 3 roky mi po stranách brady začaly růst chloupky. Vytrhávám je pinzetou, ale ony začaly tmavnout. Vím, že je to v tomto věku už běžné, ale jak si s tím poradíte vy? Dají se vytrvalím trháním zničit?
Máte s tímto Braunem nějaké zkušenosti? Dobrý tip na dárek, ale oproti philipsu 20x levnější... musí se měnit nějaké nástavce (a jak často)?, nebude po tom člověk vypadat jak yetty, pokud pár dnů vynechá?
Bohužel, s věkem nás tohle čeká. Ovšem nevzdávejte se a trhejte. Pinzeta, vosk, epilační pružina, pokud jsou tmavé, pořiďte si IPL epilátor (nejlépe Lumea od Philips). Na světlé chloupky nepůsobí, na tmavé bezpečně.
Po vytrhávání chloupky nezmizí, spíš zhoustnou. Zajímalo by mne, jak je to u odborníků, brada tam stojí nejmíň.
lidiyabeauty.cz/... Myslím, že pracují hormony a není léku proti přírodě. Určitě by přestaly růst při požívání antokoncepce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.