Nejste přihlášen/a.
Jo pardon, nezmínil jsem se že nesnáším lidi, lidi dělají hlavně problémy, zdržení, a naschvály. Možná antisociální, nediagnostikováno.
Moje otázka není vtip, prank, nuda, ani něco podobného. Už několik měsíců jsem se pořádně nevyspal, tak se mě nesnažte motivovat k nenávistné destruktivní reakci. Dá se chronický slepák léčit doma, a jak přesně, nebo je to jen na doktory, a přesně jaký a jakým způsobem.
Jenyku to nevíte žemá doma operační sál? takže když se bude dívat do zrcadla tak si to sám odoperuje!
Sice chápu, že se Vám Jenykova odpověď nelíbíla, ale pravda je taková, že má naprostou pravdu. Samozřejmě, nikdo Vám nemůže (a asi ani nechce) bránit v samoléčbě. Nikdo ale neví, jak dalece jste zdravotnicky erudován.
Já bych na Vašem místě neváhal a řešil to s doktorem - při samoléčbě mi přijde zbytečně velké riziko případných komplikací -až fatálních.
Jestli máte krvavou tekutou stolici,doporučuji zajít hned zítra k doktorovi.To není sranda.
... k obvoďákovi, kde pochytám ještě spoustu respiračního svinstva od všech těch důchodců a východolidí? Snažíte se mě zabít nebo co?
Nesnažím se vás zabit, jen poradit dle nejlepšího svědomí.Ale když se bojíte sedět u obvoďáka,seďte doma na WC a přikládejte si na slepák něco chladivého.Ale myslím si, že to slepák nebude.
Mohu vědět, jak jste dospěl k tomu slepému střevu? Vím, že se plete poměrně často, zvláště pak na začátku nachlazení, kdy se zduří a jsou bolestié žlázy s vnitřní sekrecí v podbříšku, směrem ke slabinám. Vím to od té doby, kdy jsem k několika dětem ve školce volala záchranku a pak zkušenost s dcerou, kterou ve špitále obkládali 3x ledem. Je to dávno, dnešní odběr krve ihned identifikuje jakýkoliv zánět a slepák není vyjímkou. Ta vaše bolest může být cokoliv. Klidně problém s tlustým střevm, které s v těch místech točí. I plynatost se takhle bolestivě může tvářit. Zkuste pokousat špetku kmínu. Uvidíme. Nebo zítra z lékárny Espumisan. V nemocnici se vás v první řadě zaptají, kdy jste naposledy byl na velké a jestli plyny odcházejí.
To je tak těžké se objednat, vysvětlit svou situaci, přijít na tu danou hodinu a řešit ten problém? Místo toho, se měsíce trápit a zjištovat co to může být. Nejste doktor, aby jste si určil diagnozu. Samotní doktoři ohledně svého zdravý nejsou objektivní, jenže vy nejste ani ten.
Co jako čekáte, že vám tady někdo poradí jak léčit slepák doma(který se ani prakticky doma léčit nedá) když ani nikdo neví, jestli ho skutečně máte, protože nechcete zajít k obvodnímu nebo do nemocnice aby vás vyšetřili
Ps: Takže radši zemřete na podvíživu/infekci než "riskovat" chřipku v nemocnici? Bravo, úžasná logika...
V podstatě slepák funguje jako mandle v krku. Taky lymfatická tkáň, kde válčí bílé krvinky s infekcí. Zkusit se to může, určitě stav vylepší, ale musí být jasno, co tam opravdu je. Podle čeho usuzujete, že je to slepák? Jaké máte hodnoty CRP? Musí se ale válčit na všech frontách. Protizánětlivá strava, brát probiotika, mít ve stravě dostatek vlákniny, pravidelný spánek, dostatečný příjem tekutin, přiměřený pohyb a srovnaná psychika.
Věk? Životní styl? Nadváha, léky, nemoci? Bolesti, teplota, jaká stolice... Já bych si nejdřív nechala vyšetřit krev, abych něco neprošvihla.
Psychika - nemám, mám bolest a tekutou krvavou stolici
Pohyb - nemám, mám bolest a tekutou krvavou stolici
Tekutiny - napiju se a letí to ven
Potraviny - najím se a NEŽ TO DOJÍM letí to ven
Probiotika, vláknina - zkoušel, nebyl žádný rozdíl
Ezo rady a rady dobré tak při prvních dnech si laskavě nech
Nedáte dostatek informací a pak se bouříte proti některým radám. Kde je info o krvi v dotazu?!? Jestli je krev ve stolici, tak vlákninu ne, střevo je nemocné, že přijme snad jen vývary a kašovitou stravu. Múže to být polyp, vnitřní hemoroid, zánět hrozící perforací...Zjistí až kolonoskopie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.