Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kojit večer a ráno

Od: hanule odpovědí: 3 změna:
Ahoj ,chtěla bych kojit jen ráno a večer cca dohromady _4 krát za den zhruba. Odpo uměle.
. Uleví se mi aspoň ,kojení nechci úplně kvůli malému odstavit . Ráno mám nálite prsa kolem pate se vzbudí a papka a usne . Jindy to je boj hrozný ... Jde to nějak udělat ,? Nebo pokaždé když by se mi nalily jinak asi umělé . Manžel.se těšil na malého až tu bude s náma a zatím jsem z něj psychicky unavená ,nadává furt jak pláče a neví proč že by ho nechal vyrvat ,a dělal vše aby nemusel hledat řešení a starat se a mohl si dělat zas svoje.
Nevím co čekal
Asi ze bude furt spát
Myslím že to ovlivňuje mli nás vztah ☹

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
Další přezdívka, další podobná otázka? Rad tu ohledně kojení už máte dost, kterou z nich jste uvedla do praxe?

mate59
hodnocení

1x

Pokud můžete,tak kojte,mateřské mléko je to nejlepší co pro mimino,jeho zdraví,růst,imunitu,atd můžete udělat.Když nebudete kojit,můžete mléko stratit,proto např. odsávejte.Když dítě pláče,dejte mu vždy najdřívnapít/prso/,někdy mu stačí opravdu málo.Pláče když má hlad,potřebuje přebalit, nebo ho něco bolí.Manžel ať ho pochová,upevní si tak vztah.Je jasné,že s příchodem dítěte do rodiny musí svoje priority přeskládat a upřednosnit potomka,proto jste ho měli.Jestli máte málo mléka,musíte začít přidávat umělé.

liska5
hodnocení

1x

Proč se neradíte se svou dětskou lékařkou či sestrou? Neuvádíte věk dítěte, jestli pravidelně kaká...Pokud je to maličké tak do tří měsíců, tak mu kojení nabízejte často, nevíte, zda a kolik se napil a řve třeba hlady. Ideální je mateřské mléko po všech stránkách. Pokud je ho víc, odstříkávejte a schovejte mu na noc. Z příkrmů mívají některé dětičky zácpu nebo průjem. Taky jak si zvyknou na dudlík na lahvičce,někteří nechtějí pít z prsu..Pak často řvou a bříško mohou mít tvrdé

Chlapečci mají často zaražené větříky. . To jak se při pití napolykaj vzduchu a taky v době, když střídáte své mléko a umělou výživu. I kojenecká probiotika existují.. Zkuste mu masírovat /měkce a v teple/ bříško krouživě ve směru hodinových ručiček, pak mu zvednout kolínka k bříšku, eventuálně použít rektální rourku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]