Mate nejaky figl jak dostat pilulku do 3.leteho ditete? Nejprve jsem mu to zkusila strcit dozadu do krku, aby to ihned spolkl. Nepodarilo se,tak se pilulka rozmelnila v ustech, davala jsem mu vodu, hodne pil, ale asi byla tak hnusna, nebot se do dvou minut poblil a vyzvracel banan, ktery jedl pred podanim pilulky. Druhy pokus byl takovy, ze jsem pilulku rozdrtila na prach a podavala se sladkym dortickem. Poznal asi tu chut, protoze dortik po chvili nechtel. Za chvili me ceka dalsi pokus... Co myslite, jak na to?
Nebo v medu či jablečném pyré na lžíci. Ptejte se lékaře / lékárníka, zda je tento lék ve formě sirupu. Mnohá antibiotika jsou. Ono i to velké napití mohlo přispět ke zvracení /přeplněný žaludek vodou a banánem/.
Napada me hra na statecneho Ferdu Mravence (nebo nejakou oblibenou postavicku), ktery polyka "drahokamy" a pritom si drzi zavreny nosanek! A pak dohrat tu pohadku do konce s nejakym dobrym koncem a sladkou odmenou!
vans
Přesně tak, nějaká čelenž, soutěž, kdo polkne vyhrává a dostane odměnu ...
Jinak aplikace darwinova evoluční teorie, kdo se nepřizpůsobí, vymře
Jedno z dětí má naprostou averzi k polykání prášků jakékoliv velikosti. Jedinou variantou jsou sirupy nebo čípky. I rozpuštěný prášek na lžičce s čajem vyzvrací...
Máte možnost získat alternativu k prášku?
krtek6
nejsem sice tvoje dítě, ale tuhle averzi mám už 36let taky
Rozdrcenou tabletu zakamuflovanou v nutele vyzvracel. Podarilo se mi to do nej nacpat jak do kocky... Proste nasilim dozadu do krku. Aby nemel v puse tu horkou chut leku. Potom hodne pil sladky caj.. a dostal lentilky za statecnost, bobisek malej. Vite, ja bych to nehrotila, ale je patek, tak uz se doktotovi nedovolam aby mi poslal recept na lek v jine forme. Kazdopadne v utery jdeme na kontrolu.. snad uz bude lepe. Diky za podporu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.