Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prečo ma nemiluješ

Od: manemilujes odpovědí: 9 změna:

V které slovenské písni se zpívá Prečo ma nemiluješ? A kdo ji zpíval? Byl to Miro Žbirka?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Keby ste sa spýtali "Prečo ma nemáš rada", tak je to Miluška moja (František Krištof Veselý, 1947).

manamilujes
Já myslím že se tam zpívalo, prečo sa mi snívaš (snievaš?)
manamilujes
Já myslím že se tam zpívalo, prečo sa mi snívaš (snievaš?)
V 90. letech jsem poslouchal kapelu Team... Mohlo to být na tom jejich albu

hodnocení

1x

A nie je to náhodou toto? To je prvé čo ma napadlo (Elán - Bosorka):

Prečo si mi utiekla?
Prečo sa mi skrývaš?
Stále sa mi miluje
Že sa s tebou snívam

manemilujes
hodnocení

Jo díky! To je vono. To je od Elánu. Já už poslouchal Team a Haberu a ten to nebyl.

Texty pro Elán (aj k Bosorke) písal Boris Filan.

liska5
hodnocení

0x

A není to: Miluješ nemiluješ - Jana Kirschner a Tomáš Klus?

fram
16.11.24 17:19
hodnocení

0x

manemilujes
hodnocení

Asi jsem si spletl text. Vybavuji si melodii. Možná to nebyla "otázka". Možná to byly dvě věty oznamovací. Jako "stále ma nemiluješ" ... myslím že první řádek sloky by končil na nemiluješ a že druhý by mohl končit na snívaš... ale fakt to možná úlně pletu. Možná ten text byl o vyhýbání se, že ona se jemu vyhýbá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]