Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak koupit bitcoin přes Binance?

Od: bubla® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Poradil by mi někdo jak nakoupit btc přes aplikaci binance?
Povedlo se mi tam převést peníze ale nevím jak dokončit nákup bitcoinu.
Kdyby mi někdo popsal ve zkratce jak postupovat budu moc rád.
Díky za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi nebudu zatěžovat standardním obchodováním na burze, takže u binance je strašně jednoduchá možnost přes "Koupit kryptoměnu" (hned první odkaz vlevo nahoře) a tam zadat do položky "Utratit" kolik čeho chcete utratit (např. 10.000,-EUR) a pod tím v "Přijmout" vybrat jakou kryptoměnu (BTC v tomto případě).

Dát koupit a hotovo.

mate59
hodnocení

0x

Ještě jedna rada.Investujte do krypta jen ty peníze,které můžete ožetet.

Je fakt, že teď v bullrunu je to trošku o držku. Já si na tuto investici půjčil dost vysokou částku, ale v létě, kdy cena byla dobrá a TA analýzy ukazovaly růst. Teď už bych do toho (při neustálém překračování ATH, kdy korekce může přijít každým okamžikem) asi hned tak nešel.

Zase na druhou stranu TA analýzy ukazují cílovku 120kUSD (a víc) do konce 2025, ale to už je zhodnocení "jen" 30% (a víc) při dnešní ceně..

Proto je dobré být nohama na zemi a používat DCA. Bez stresu.

hodnocení

0x
Nejjednodušší je to přes ETF, nicméně já už ty ETF prodal. Neříkám, že nemůže růst, ale vím, jak rychle umí jít dolů. Takže při aktuální ceně je riziko zisk/ztráta mnohem větší. Jinak binance nemám, takže neporadím.

hodnocení

0x

A mate v planu co? Držet btc nejak déle? Pokud ano, tak bych pořídil trezor anebo aspoň SW Exodus

tomase
hodnocení

0x

Ahoj,

na internetu najdete spoustu recenzí a návodů na Binance, zkusil bych tedy googlit. Já jsem našel například na btcc.cz/... kde jsou i další alternativy, kde bitcoin nakoupit.

HODL zdar!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]