Nejste přihlášen/a.
Asi nebudu zatěžovat standardním obchodováním na burze, takže u binance je strašně jednoduchá možnost přes "Koupit kryptoměnu" (hned první odkaz vlevo nahoře) a tam zadat do položky "Utratit" kolik čeho chcete utratit (např. 10.000,-EUR) a pod tím v "Přijmout" vybrat jakou kryptoměnu (BTC v tomto případě).
Dát koupit a hotovo.
Je fakt, že teď v bullrunu je to trošku o držku. Já si na tuto investici půjčil dost vysokou částku, ale v létě, kdy cena byla dobrá a TA analýzy ukazovaly růst. Teď už bych do toho (při neustálém překračování ATH, kdy korekce může přijít každým okamžikem) asi hned tak nešel.
Zase na druhou stranu TA analýzy ukazují cílovku 120kUSD (a víc) do konce 2025, ale to už je zhodnocení "jen" 30% (a víc) při dnešní ceně..
Ahoj,
na internetu najdete spoustu recenzí a návodů na Binance, zkusil bych tedy googlit. Já jsem našel například na btcc.cz/... kde jsou i další alternativy, kde bitcoin nakoupit.
HODL zdar!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.