Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít k zubaři do Prahy?

Od: assi® odpovědí: 2 změna:
Musím si nechat udělat rtg zubů a mezizubních prostorů, jelikož mám velké obtíže (různé kazy, odhalené krčky, vypadlé plomby,rozpad zubu..., možná je toho víc ale nerozumím tomu jako odborník tak nevím). Viděla jsem na yt, že se na zvýraznění kazů může pak třeba dát i fialová tekutina, která je zvýrazní, aby šli lépe ukázat a zdokumentovat pro moje následné zhodnocení co s tím a zda byl proces úspěšný. (Ale mírně pochybuju že to bude takhle růžové jak bych chtěla.)Následně po konzultaci, kde samozřejmě nemůžu vědět co mi řeknou, jelikož jsem lajk a nepoznám povrchový a hloubkový kaz, tak bych v případě toho, že jde především o povrchové kazy chtěla jít po dentální hygieně (aby se tam lépe dostala účinná látka) na metodu icon, protože je to neinvazivní a já se bojím toho, že i když jde o Prahu tak i tam zubaři za moc nestojí pokud jde o vrtání...ale je možné že už mi nic jiného nezbývá... Jediný můj problém je že mi moje zubařka řekla že pokud budu u někoho jiného v Praze že už mi s tím nikdy nepomůže...Svoje zuby bych chtěla zlepšit ne mít s nimi ještě více problémů, než už mám kvůli své zubařce. Moc vás prosím o radu na kterou kliniku do Prahy jít .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Ty fialové tabletky z lékárny, které rozpustíte v puse ukazují nevyčištěná místa, čili kde se udržuje plak. Začínající kaz to nezobrazí, ten se nejdřív prokáže, že to místečko na sklovině zbělí. To se ještě dá zachránit. Jinak RTG zubů by Vám měla udělat Vaše zubařka a podle toho zvolit postup. Jestli ji chcete změnit, zkuste se ptát na pojišťovně, tam mají seznamy zubařů. Co mi u Vás chybí, že neuvádíte věk, jak se o zuby staráte, jak se stravujete, protože tohle je zásadní! Jinak mnoho lidí za zubařem dojíždí třeba i do jiného okresu, protože zubařů je málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]