Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám tak trochu problém a nevím co mám dělat.
Asi týden v kuse mě strašně bolelo v krku, občas jsem kašlala a bolela mě i hlava. To všechno do včerejška. Mamka mi řekla ať zajdu k doktorce, a že přes den mám zůstat doma. No ale ráno jsem se probudila a v krku už mě skoro nebolí. Co mám říct doktorce? Nechci tam chodit jako simulant![:) :)]()
Asi týden v kuse mě strašně bolelo v krku, občas jsem kašlala a bolela mě i hlava. To všechno do včerejška. Mamka mi řekla ať zajdu k doktorce, a že přes den mám zůstat doma. No ale ráno jsem se probudila a v krku už mě skoro nebolí. Co mám říct doktorce? Nechci tam chodit jako simulant
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
3x
jaj*
1x
Dobrý den paní doktorko, no mě ještě dneska jako bolelo v krku a silně se to zlepšuje, zítra půjdu do školy, ááááááá, vidíte? Je to lepší. Napište mi prosím omluvenku do dneška, moc děkuji jste hodná, vaše léčba mi pomohla a takový ty kecy. Poslouchat maminku, ale nevím jak jít k doktorce a zároveň zůstat doma.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]