Zdravím, mám tak trochu problém a nevím co mám dělat. Asi týden v kuse mě strašně bolelo v krku, občas jsem kašlala a bolela mě i hlava. To všechno do včerejška. Mamka mi řekla ať zajdu k doktorce, a že přes den mám zůstat doma. No ale ráno jsem se probudila a v krku už mě skoro nebolí. Co mám říct doktorce? Nechci tam chodit jako simulant
Dobrý den paní doktorko, no mě ještě dneska jako bolelo v krku a silně se to zlepšuje, zítra půjdu do školy, ááááááá, vidíte? Je to lepší. Napište mi prosím omluvenku do dneška, moc děkuji jste hodná, vaše léčba mi pomohla a takový ty kecy. Poslouchat maminku, ale nevím jak jít k doktorce a zároveň zůstat doma.
jaj*
Jinak k lékaři chodí i zdraví lidé, pro různý potvrzení a ten jeden den bez školy se dá zvládnout, když vezmete učebnice a budete číst něco dopředu, když jsem šla do školy po nemoci tak to bylo jako bych byla někde na marzu, jeden přípravný den by to zlepšil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.