Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám říct doktorce?

Od: lucii odpovědí: 5 změna:
Zdravím, mám tak trochu problém a nevím co mám dělat.
Asi týden v kuse mě strašně bolelo v krku, občas jsem kašlala a bolela mě i hlava. To všechno do včerejška. Mamka mi řekla ať zajdu k doktorce, a že přes den mám zůstat doma. No ale ráno jsem se probudila a v krku už mě skoro nebolí. Co mám říct doktorce? Nechci tam chodit jako simulant :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

4x
Místo k lékaři jsi měla jít do školy a vyřešeno.
dfgsdf

Škola nepožaduje potvrzení o nemoci od lékaře? Já myslel že rodič může může omluvit své dítě jenom na tři dny.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, zlepšení zdravotního stavu oznámit (patrně mobilem) nejdříve mamince a ta rozhodne, zda navštívit lékaře nebo školu. Zdravím!

jaj*
hodnocení

1x
Dobrý den paní doktorko, no mě ještě dneska jako bolelo v krku a silně se to zlepšuje, zítra půjdu do školy, ááááááá, vidíte? Je to lepší. Napište mi prosím omluvenku do dneška, moc děkuji jste hodná, vaše léčba mi pomohla a takový ty kecy. Poslouchat maminku, ale nevím jak jít k doktorce a zároveň zůstat doma.
jaj*
Jinak k lékaři chodí i zdraví lidé, pro různý potvrzení a ten jeden den bez školy se dá zvládnout, když vezmete učebnice a budete číst něco dopředu, když jsem šla do školy po nemoci tak to bylo jako bych byla někde na marzu, jeden přípravný den by to zlepšil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]