ahoj, chtěla bych se zeptat jestli bych ve svých 18 letech si mohla nechat zavést nitroděložní tělísko... a kolik to tak stoji (nejlépe tělísko DANA).. děkuju za odpověď
Podívej se na spoustu informací ohledně této antikoncepce. jelikož zavedení provádí lékař, další postup bych konzultoval přímo s ním: planovanirodiny.cz/... antikoncepce.cz/...
to je fakt, tohle ti po telefonu nikdo nerekne... pac si myslim, ze je to na sirsi debatu. Kazdopadne jsem si jisty, ze ti to bude rozmlouvat a urcite bude mit dobre argumenty.
Nevim proc vubec hledas tuto cestu, klasicka antikoncepce ti nevyhovuje? Je mnoho zpusobu... jsou i tycinky do ramene, ktere snad vydrzi 2 roky... ale jsou to taky hormony, o to jde?
xxx*
mi šlo spíše o to, že by mě to vyšlo levněji a měla bych od prášků klid, nemusela bych na to pořád myslet., často zapomínám, tak by mi to víc vyhovovalo, a ani těm práškům moc nevěřím...tohle by bylo alespoň stoprocentní, teda pokud by to moje tělo sneslo
aha, ja byt holka a vedet, ze nechci byt 3, 4 roky tehotna, tak jdu do tycinky. Taky na to nebudes muset myslet. A spolehlivost? sazim na 99,9999% a ten zbytek jsou nejake blaznivky, co nedodrzely"navod k pouziti"
xxx*
a ty víš kolik to tak stojí, jak to funguje? nebo alespoň jak se to jmenuje že bych si o tom něco našla.. protože o tom slyším poprvýkujuuu
Tyčinky stojí asi 5000 a jejich účinek je tříletý - o jeho výhodnách a nevýhodách si přečteš tady : lekarna.cz/... Další možností jsou injekce ( každé tři měsíce) informace opět najdeš tady lekarna.cz/... . Každopádně si promluv se svým doktorem či doktorkou - poví ti co je pro tebe vhodnější.
hele nitroděložní tělísko můžou mít aj holky co jěště nerodili existuje na pět let za 6000Kč...ale nic není stoprocentí a má hodně vedlejších účinků... no a víš pokud do toho opravdu nemusíš jít.. nejdi...ale myslím že doktor ti poví víc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.