Nejste přihlášen/a.
Zkusím se zeptat Polky, co u nás dělá v příhraničním IC, jak to tam funguje. Je pořád ve spojení s rodinou a jezdí tam často.
Tak jsem s ní mluvila. A řekla mi, co jsem si myslela. To si musí vykomunikovat pošty mezi sebou. Pokud máte doklad, na kterém jsou potřebné údaje, tak na tu naši poštu, odkud jste dopis odesílal. Prý to jde nejdřív všechno do Prahy a v cíli to může být třeba až za tři týdny... Ona korespondenci do Polska řeší tak, že si zajede tady přes hranice a pošle to z první polské pošty.
Přidám trochu humoru. Zrovna tam byl se zásilkou polský řidič a ten hned měl jasno, že všechno bude fungovat, až tam nebude Donald Tusk. Že máme počkat 3 roky.
Dojdi na poštu
S podacím lístkem zadej reklamaci - Dva měsíce je už dost i kdyby bylo úložní doba třeba měsíc
Do 30 dnů se dozvíš výsledek, Když to nenajdou, tak ti aspoň mají vrátit peníze. Kdybys to poslal jako cenné psaní, tak by ti vrátili i tu pojištěnou hodnotu třeba 10 000 Kč
Nezkoušej to, udělej to. A poděl se s námi o výsledek. Nestuduješ pouze svůj čas, 10 min. na poště, myslím že to zatím nejde udělat než osobně u přepážky?
doutnak: Na poště asi takové věcí příliš často neřeší a tak možná ani pořádně neví co s tím a tak se jim do toho asi příliš nebude chtít a možná se tě budou snažít přesvědčit aby jsi to neřešil.
Nestuduj xxx ... Investuj čas... překlep
... OK, takže jsi nám tady popsal, jak ses nechal perfektně odbýt, já ti prozradím: po celou otevírací dobu musí být na provozovně někdo, kdo od zákazníka spotřebitele přijme reklamaci
Na jakékoliv provozovně ! ty můžeš jít na úplně kteroukoliv poštu !
A teď budu mít otázku já: máš nějakou ženskou? Do tebe ženská za přepážkou foukne a ty odvaneš. Takhle NE! Ty jsi nepřišel na pobočku vyjednávat ani se ptát ani prosit, ty jsi přišel podat reklamaci a každá pracovnice na pobočce v otevírací době je povinná s tebou reklamaci sepsat! Musíš odejít reklamačním protokolem a ostatní tě nezajímá.
Poradím ti: trvej na tom aby tam zapsali číslo tvého účtu, na který ti v případě nevyřešení nebo ztráty pošlou peníze (Ať již zmařené poštovné nebo nějakou the fauth ní částku pojištění - správně NÁHRADY, kdysi to bývalo třeba 100 Kč + počtovný). Když to neuděláš, tak budeš muset znova na tu poštu řešit vyřešení reklamace Kvůli pár 100 Kč
A pokud ti budou tvrdit že musíš na nějakou hlavní poštu, tak vytáhni telefon na hře jsi tohle řekni že půjdeš na čojku. To je nepřípustný přece.
Jakou vyjetinu z PC, ty jsi to podával online? Máš nějaký doklad o podání zásilky? Reklamovat můžeš jedině s dokladem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.