Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka ve stehnu

Od: aldam odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, už asi před 4 měsíci se mi udělala bulka zezadu na stehnu a nejcvic jde cítit, když zatnu, zezacatku bolela na dotyk, pak ne a pak se lehce zmenšila. Na ultrazvuku prej neví, co to je ale je to hypoechogenni a že prej by nádor nebolel. Neřešila jsem tedy a dnes se mi udělala kousek výš zase další, to samé. Co to muže být?
Bulka ve stehnu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Souvisí vznik zatvrdliny s nějakým pohybem, myslím na natažený nebo natržený sval?

Jinak je to místo kudy probíhají dráhy ledvin a močového měchýře. Pak bych to zkoušela lehce rozmasírovat a věnovala pozornost kondici močových cest...Trochu dovnitř pak běží dráha sleziny.

Někdy podobně vypadá lipom, benigní tukový ohraničený nádorek. Ten sám o sobě nebolí, ale když sedí na šlaše, tak ji zkracuje a bolest se může ozývat...Lipom by se ale nezmenšoval...

To máte na pravé noze?

jk2021
S pseudovědeckými drahami orgánů jděte už konečně k šípku... nebo se raději natrvalo odstěhujte do Číny a prestaňte zaplevelovat mozky druhých nesmysly s účinností, respektive neúčinností, na úrovni magie.
tzb

Ano, za kreslila to napravím stehno zezadu :)

Ano, při špatné funkci ledvin, vyšším věku a malém pohybu prostě vznikají nedělej všelijaké patologické změny.

Každopádně mi přijde absurdní hádat když nevíme vůbec nic! To by mohli doktoři ordinovat přes písmenka a SMSky třeba

liska5

Nediagnostikuji, tak co jančíte!?! Jen poukazuji, co se tam nachází nebo může vyskytovat.

Napište taky svoji doměnku! Tazatelka je inteligentní, zváží sama ze svých pocitů a souvislostí. U doktora s tím evidentně byla a ten nic nenašel...

Píšu, co tudy probíhá za dráhu, na níž jsou specifické akupresurní body a vycházím z učebnic pro fyzioterapeuty - Reflexní terapie a Reflexní diagnostiky a svých skript z FTVS k výuce akupresury. Ohledně pravostrannosti problému se jen ujišťuji, jelikož ta poukazuje na principy, které souvisí s psychosomatikou. Právě tyto metody pomohou, když přístroje ještě nic neprokážou, ale ono místo už signalizuje energetické změny. Pro prevenci ideální.

halamus

liska5
Je to jasné, energetické dráhy, geopatogenní zóny, WiFi a 5G sítě. Jó, eště mikroplasty. A hlavně maso.

liska5

Nemá smysl tady o tom diskutovat, když mnozí o tom nic neví. Kolik knih si o tom přečetli? A k té Číně. I tam už taky vládne farmaceutická lobby a vyrábějí a užívají tam "západní" léky, ale to povědomí tisíciletých vypracovaných přírodních postupů tam pořád je. Jen to vnímání by nemělo vymizet. Ideální je to skloubit. I u nás mi /v r.2008/ mladý lékař v Bezdružicích radil k ATB, který tlakový bod plicní dráhy mačkat při kašli.

A nedivte se, že se ptá, když v ordinaci nic nenašli. Tady evidentně nejde o život, ale chce mít jasno, otravuje ho to.Jen o sobě nic nenapsal, co ke zdraví patří, jako věk, léky, nadváhu...

id
@liska5 - ignorujte je a nenechte se odradit. Moudrý člověk si odpovědi přefiltruje.

tzb
hodnocení

0x

To je skvělý nápad se na tohle ptát na internetu když vás ani nevidíme, ani nevíme jakou máte nadváhu v háji ledviny játra ne/otužujete se a další orgány kolik vám je let A jaké lentilky zobete, Zda jste v tenzi, kolik máte sexu, a tak dále, vám řekne obvoďák že neví co to je a vy se ptáte nás? Kde nepošlete ani fotku? Pak taky neznáme ani vaši genetiku a spoustu dalších údajů jako třeba rodinnou anamnézu...

Zbývá asi už jen dát se na modlení.

ps: Může to být skoro cokoliv, takže nejpřesněji vám poradí ten, kdo to uvidí, vás uvidí, bum povídal si s vámi vhodný mi otázkami, takže tady opravdu poradu nezískáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]