Nejste přihlášen/a.
Pozvali si mne do banky na změnu jejich systému na nový KB+...Já zase jsem po nich chtěla zrušit pojištění za ztrátu karty a založení 3% z části zůstatku.
Závěrem mi bylo řečeno,že něco dělá bankovní úředník a " to " něco si dělá klient sám.Jako se mě to dotklo,co jsem si měla z těchto 3 úkonů udělat sama.Vyzná se tu někdo,kdo dělá v bance,čím jsem zatížila prací bankéřku nevědomky.
V bance nepracuji.Bankéřka asi myslela založení spoření 3% v nové aplikaci KB+.Je to jednoduché a zabere to jen pár minut času.Má vycházet v ústrety klientovi,v rámci schůzky/kdy vás zavolali na určitou hodinu/.Měla jste říct,že se neumíte tak dobře orientovat v smart bankingu.Ona udělala chybu v komunikaci.Příště jí to klidně řekněte.
No...dneska se vůbec divím, že nějakej ouřada něco takového říká...já teda v bance byl fyzicky naposled někdy před 3 rokama, protože jsem nebyl schopný se dovolat nebo domluvit s plechovou hubouna to co jsem potřeboval, ale když na mě spustí tady ty pindy, že bych něco měl nebo že nějaká jejich operace je zpoplatněná, tak jim naznačím, že za prvé jsou tam od toho oni...a za druhé...že jestli mají problém, že můžu kdykoliv jít jinam kde mě uvítají s otevřenou náručí a nic mi účtovat za nic nebudou
ak tam s ní měla dáma vyřešit***ale úřednice to vše vyřešila, pak jí ještě poradila, že příště to jde i z domova.
Z mého pohledu jste pracovnici zatížila jen tím, že se Vás nevědomky něco dotklo - nejspíš jste obě dvě neměly v danou chvíli zrovna fajn náladu a tak se ani jedné nechtělo do spolupráce. V běžné situaci odhaduji, že by Vám bankovní úřednice vyhověla nebo nasměrovala, že dané lze změnit v aplikaci (KB+). Tzn. nechal bych to stranou, každý někdy má "svůj" den. A pokud chcete změnit nějaké nastavení služby a nevíte jak na to, tak bych zavolal na jejich infolinku. Hezký den,
Můj dotaz není ta či ona úřednice,chovala se profesionálně.
Dotaz je,proč to má klient dělat sám,a kde se o tom píše,že nemá "otravovat" banku :-o
kde se o tom píše***jen ve Vaší mysli, nikdo jinde to není. Ještě jednou to zkusím. Paní Vám plně vyhověla a na závěr poradila pro příště lehčí postup. To Vás rozčiluje?
co si má klient instalovat sám a co nikoliv,kde se dočtu
ale to již přeháníte... Vy potřebujete na všechno pokyny?
No,právě.Nějak s vděčnosti.Když jsem byla v cizině,nějak to byla jediná mezinárodní banka se jménem a platili mi vše,co jsem tu musela.I když jsem se vrátila,nějak jsem se nestarala o jiné banky,dnes kamarádky mění banky podle profitu,není to můj styl.Ale jsem řádně znechucena.Budu velmi přemýšlet.
1) KB si zve všechny svoje klienty kvůli změně systému na židli na pobočku?
Anebo jenom ty nesvéprávné?
Nějak si neumím představit, že by vážně zvali (kapacitně) všechny? A Z textace vašich dotazů a stížností nevím, zdali nejde o druhý případ? Omlouvám se, nemám tuto banku (ani v oblibě).
2) Píšete, že jí živíte - smíme vědět, kolik peněz jste jim tedy nacpala za posledních 12 měsíců resp. proč?
Využití pobočky, když nic nového placeného neobjednáváte, žádný nový produkt a jen rušíte, tak je pro banku čistým nákladem, nikoliv ziskem
Víte kolik stojí banku zaplatit jednoho bankovního pracovníka? Počítejte tak 1 000 000 Kč rok za rok. Takže jestli jste jim nechala za to vaše pojištění třeba 500 Kč za rok, no tak to nezaplatil ani tu vaši návštěvu na pobočce.
Kdybych byla na jejím místě bych začala takto : " pozvala jsem si vás,kvůli změně,ale vy máte na mě zrušení pojištění a založení 3% účtu,takže máme 3 úkoly z těch si 1 či 2 udělejte z domova a my dvě budeme dělat tu změnu.".Napřed mi to udělá a pak mi to vyčte?
A BYLO by .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.