Za pár dní to bude již měsíc co jsem měl úraz kotníku (trochu víc podvrtnutý kotník). V den úrazu dojel na urazovku, dostal sádru a KO za 9dni, do toho injekce na ředění Zibbor 3500, asi po 6dni mě začalo bolet litko v sádře, na KO v Úrazovce mě udělali sono a nález flebotromboza svalové žíly m.soleus.predepsal mi silnější heparin fraxiparine 0,6,sádra dolů a ko za dalších 14dni, nyní mám po CT litka a kotníku a dle CT definitivně vyloučeno poranění skeletu, otok na ústupu a litko bez neurocirkulacnich změn.Jsem objednaný na rehabilitaci za týden. Nyní stále beru fraxiparine. A zítra by mě měl dr.dat doporučení na hematologii. Neměl by mě dr.poslat i na cévní? Když dám dolů nohu tak mě noha červená, při poloze výš nebo vodorovně v pohodě ale dneska jsem šel ze schodů a měl jsem pocit že dostávám křeč do litka, silná bolest. Nemohl jsem si zase něco stim udělat? Jak dlouho budu v neschopnosti případně mohu chodit bez omezení? Jinak viz foto, ale teď už víc chodím a jak je noha v pohybu už není tak červená, možná trochu zabraňuje to jak je ještě kotník oteklý případně na to má vliv ten tromb...
Sorry jako, ale hledat moudra někde na netu, kde ti může dát radu kdejaký jouda místo konzultace s lékaři, kteří znají tvůj stav - to seš opravdu v tak zoufalé situaci? Co myslíš, že tady dostaneš za "zaručenou" radu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.