Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovaná do lékaře

Od: aaandrejkap® odpovědí: 16 změna:
Přeji krásný den a předem děkuji za každou radu.
Přemýšlím jestli pozvat svého lékaře na rande a jestli ano,tak jakým způsobem? Budu ráda za každou radu nebo vaší zkušenost. Předem napíšu, že bohužel nevím jestli je nebo není pan doktor zadaný. Prstýnek nenosí, ale to nemusí nic znamenat. Jsem rozhodnuta to nějak zkusit,ale také se samozřejmě bojím odmítnutí i z důvodu,že bych o něj nerada přišla jako o lékaře.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

7x
Známá před x lety to provedla takto: upekla klasické kynuté Honzíkovi buchty a donesla lékaři. - pane doktore, já umím péct buchty a vy léčit lidi. Já vám za péči moc děkuji a nevím, zda vám žena takové peče, tak jsem vàm donesla ochutnat.
hodnocení

Super nápad tímto způsobem by to taky šlo, ale teď po operaci toho bohužel moc neupecu.
jaj*
Tak: dobrý den, no já sem po té operaci a nemůžete někdy udělat domácí péči abych sem nemusela?

hodnocení

2x

Jo, koukale, a proto jsou všichni lékaři potencionálními vrahy a chodí na rande se sekerou. A vy, Andrejko, zkuste otázku: Nezašel byste někdy na kafe? Bude souhlas, nebo taktní odmítnutí, tím se nic nezkazí. Přeji vám úspěch a radost, pozdrav letí do dálky!

ltz
hodnocení

2x
A vy jste nějak poznala, že jste mu sympatická, že se mu líbite? Potom si myslím, že kdyby byl sám, nezadaný, tak už vám dávno on sám udělal nějakou nabídku. Abyste si jako spíše nezadělala na trapas.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, i lékař je jen muž, tak postupujte stejně, jak jste zvyklá zvát na rande i jiné muže a bez ohledu na jejích profesi. Zdravím!
doplněno 31.10.24 11:29: Použijte "ženské zbraně", ale pokud to je gynekolog, tak to budete mít těžší něčím novým ho překvapit .
doplněno 31.10.24 13:07: Měla byste hlavně přehodnotit ten Váš cit, který možná není zamilovanost, ale snad vděčnost, obdiv, sympatie či se Vám pan doktor jen fyzicky líbí. Milovat člověka není legrace, ale i odpovědnost a závazek (pokud nechcete pana doktora jen použít a následně zahodit/odkopnout).
hodnocení

Já právě nejsem zvyklá zvát muže na rande. Zatím to bylo spíš opačně. Ale nebýt to můj ošetřující lékař šlo by to určitě hned líp.
Jde o to kdyby odmítl, tak jak by probíhala další návštěva. Záleží jak by to vzal,ale snad dobře a mohla bych docházet dal.
Neee gynekolog to naštěstí není
Zkusím použít ženské zbraně, ale nevim jestli to o berlich bude úplně sexy

macina
hodnocení

1x

Což se zeptat jeho zdravotní sestřičky jestli je zadaný...doufám, že to nebude zároveň partnerka nebo manželka:)

hodnocení

Dochazím na soukromé pracoviště a tam je pan doktor v ordinaci sám a je tam jenom recepce. Takže sestřičky nemám možnost se zeptat.
Ale zase když je v ordinaci sám je to výhoda

To je náhodou dobrý nápad od Maciny.Ženský jsou slepice.Tak se zeptejete v recepci šikovně zda je doktor zadaný.Bud Vám to řekne nebo ne.A i když ne tak protože jsou to slepice tak to hned doktorovi řekne že se na něho ptala pacientka Vašeho jména.

A doktor hned zavětří a při příští návštěvě když bude mít zájem nebo bude zvědavý se bude chovat trochu jinak to Vy poznáte a zase už bude prostor pro oslovení a další jednání.

hodnocení

0x

Víte, oni chapi obvykle nejsou Nostradámové, aby vycítili, že po nich pokukujete, když jste zticha, navíc lékař si nějaké laškovní flirtování ani nemůže v práci dovolit.

Dospělá osoba, která má zájem s někým jít ve volném čase na kafe, se dotyčné osoby otevřeně zeptá, zda by s ním dotyčná osoba zašla ve volném čase na kafe.

Poté šikovná dospělá osoba přiloží dotaz ve smyslu "Věřím, že by se to nemuselo líbit Vaší přítelkyni", no a dle odpovědi dotyčné osoby zjistí, zda partnerku má a přizná ji, nebo nemá a tazatelku upokojí, že se nemusí bát a žádné partnerce by to nevadilo.

Následně tazatelka, pokud má nějakou emoční inteligenci, vyhodnotí, zda je pan doktor zadaný a zda je nakloněný návrhu jít s tazatelkou na kávu.

Pokud jste ještě děvče, co teprve začalo menstruovat, napsal jsem Vám to takto dopodrobna, abyste to pochopila.

Pokud ale již jste dospělá, mám pochybnosti o Vašich seznamovacích schopnostech. To by mohlo natropit problémy, resp. omezovat dosažení případných úspěchů.

čím byl Nostradám význačný?

yarda1
hodnocení

0x

Zkus se kouknout sem jestli něco nevyčteš:

znamylekar.cz/...

hodnocení

Děkuji,ale tady jsem bohužel nic nenašla. Jen recenze od pacientů. Na fcb jsem našla jenom jaké má jiné záliby, ale jinak bohužel nic. Teda při jeho pracovní vytíženosti a ještě když vidím jaké má koníčky, tak si říkám kde má čas na osobní život

Dávejte si hlavně pozor, ať pan doktor na Vaši amatérskou detektivní činnost nepřijde. Ono nemusí působit seriózně, příjemně ani přitažlivě, když mě někdo takto stalkuje. Může se to dokonce obrátit proti Vám.

jaj*
hodnocení

0x
Na lifee si najdete ten článek jak se paní pokusila sbalit zubaře, docela síla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]