Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárková karta Dr. Max

Od: darecek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím Vás, řeším dárky k Vánocům. Už se blížím do finále. Chybí mi jen dárek pro dědu. Chtěla bych mu pořídit dárkovou kartu do lékarny. Často chodí do Dr. Max (má to i nejblíže). Představovala bych si to tak, že bych mu na tu kartu nabila např. 500 kč a on by si je postupně odčerpával. Chci se zeptat, zda je možné tuto kartu vůbec zakoupit? Na webu jsem narazila jen na dárkové poukazy, kdy jsem pochopila, že se to může utratit jen jednorázově a ten zbytek peněz, co by tam zůstal, by propadl. drmax.cz/...

O kartách jsem se nikde nedočetla, jestli třeba nejsou dostupné jen na prodejnách u pokladny?. Tak jako např. v Lídlu, ty jejich dárkové karty.

Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

3x
Pětistovku má na jeden moc skromný nákup v lékárně. Asi tam moc nechodíte. A nebo děda utratí poukaz za něco, co nepotřebuje jako doplňky stravy.
Kupte mu kartu do marketu, který má nejblíž.

bramburka
hodnocení

2x

Kdyz jsou s tim takove problemy, tak proc mu nedat voucher na pedikuru nebo k jeho holici, eventuelne do drogerie, kde nakupuje? Pokud ma nejaky oblibeny casopis, tak mu zaplatit predplatne.
Krome toho, 500,-Kc v lekarne utrati za jednu navstevu!

hodnocení

0x
Pořídíte jen kartu výhod, něco jako Tesko, Kaufland karta atd...,
Takže jen slevy a výhody.
drmax.cz/...

prosim
hodnocení

0x

Prosím napiš jim, již jsme taky psali e-mail a nemají karty (kromě kamenné lékárny) v malých částkách k mání, uvažují o tom, ale určitě když jim napíšeš normálně na e-mail a bude nás víc.. nebudou se bát vlka nic. :D

Taky to chceme jako dárek a bohužel to vypadá, že skončíme u Pilulky, která poukazy má. Jsou sto let za opicema!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]