Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firemní profil na google

Od: lulek odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, začínám jako řemeslník. Zatím mám jen profil na seznamu, platím i nějaký poplatek, ale zatím se moc lidí neozývá. Uvažuji o firemním profilu na Googlu. Už mě volaly dvě firmy a nabízeli, že mi jej vytvoří a optimalizují. Jedni za 3500, druzí za 8000 plus asi 800 měsíčně. Jaké s tímto máte zkušenosti? Pokud si profil udělám sám, najde ho někdo? Musí se googlu něco platit, pokud chci být někdy zobrazován ve vyhledávání? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Radeji si dejte maly inzerat do mistnich novin a udelejte si bezplatny zapis na poptavkovych servrech. Pokud budete dobry remeslnik, placenou reklamu nepotrebujete. Spokojeni zakaznici si Vas predaji dal.

jirkaa
hodnocení

2x
Pokud chcete zařadit do google vyhledávání, tak to je zdarma. Tyhle firmy co se ozvali jsou jen pijavice. Ty rovnou vyhazujte.
Jinak inzerát do místních novin udělá víc parády. Případně nějaké Facebook firemní stránky. Dávat odkazy do skupin atd..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]