Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se oholit jako tento muž?

Od: michalt odpovědí: 8 změna:
krásný den, jak to tento kluk proboha dělá že nemá žádné fousy ani chlupy, Žádné šedé mapy či černé tečky na obličeji? To se jako každý den holí nebo používá nějaké pěny? Jak takovou tvář může mít někdo kdo má třeba fousy?
Jak se oholit jako tento muž?
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě. poradte.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rudla
hodnocení

4x
Ano, je to mlíčňák, co nevypadá jak poradny chlap, ale jak kdyby sotva začal mutovat.

sss
hodnocení

2x

Je to ještě mlíčňák, co nemá žádný starosti s holenim.

michalt
hodnocení

Kolik byste Tipli že mu je let? Já tak 20.

hodnocení

2x
Ale chápete že sem dáváte fotku z filmu.
Né z reálného života.
Byl namaskovaný a napudrovany.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, obávám se, že nejste zcela zdráv a hladkým až neviditelným oholením jste posedlý. Už toho nechte a přijměte své mužské tělo včetně teček na tváři i po hladkém oholení. Zdravím!
poradte.cz/...

hodnocení

0x

Někdo prostě nemá chlupy jak Tarzan a vypadá takto i v dospělosti. Tudíž odpověď - tato osoba se neholí.

hodnocení

0x

"To se jako každý den holí... "

Většina mužů se holí každý den, když mají podobně vypadat. Já se kdysi musel holit 2x denně. Když mě to přestalo bavit, nechal jsem si narůst krátký plnovous, který zastřihuji 1x za týden. *frajer*

hodnocení

0x
Nemáte snad vrstevníky? Někomu rostou chlupy a vousy jak opici a někdo je ve 30 ještě holátko..Nejsme všichni stejní..Například já třeba mám hrudník bez chlupů a někomu to leze z oblečení až ke krku..Ještě ve dvaceti jsem SKORO žádné vousy neměl..Teď ano..A mohli bychom pokračovat..Ten kluk na fotce už má dnes určitě vousy jak dřevorubec..;)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]